automoto.ee foorumid

Täisversioon: iz sumpa
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

GAD

kas iz planetale saab panna teise tsikli sumpat et müra vähendada? kas on mingi muu moodus vanat sumpat ümber ehitada?
GAD Kirjutas:kas on mingi muu moodus vanat sumpat ümber ehitada?

Summuti tööpõhimõte seisneb selles, et väljuv gaaside juga suunatakse ühest kambrist teise läbi peente aukude gaasijoa liikumissuunda kambrist kambrisse liikumisel mitu korda väga järsult muutes. On gaasijuga kõik nimetet kambrid läbinud, liigub ta silindist väljunud tõukelise liikumise asemel ühtlase voona, st ei too endaga kaasa märgatavat plärinat. Maakeeles nimetatakse neid väikeste avadega vaheseinu sõelteks. Ja tsiklitel on summuti tavaliselt konstrueeritud nii, et selle nn sõelaosa saab summutist tagaosa eemaldades välja võtta.

Põhimõtteliselt ei ole igasuguse summuti ehitamiseks/ümberehitamiseks vaja muud, kui lehtterast, giljotiine/relakat, (traat)keevitust ja veidi lukksepaoskusi. Ja puuri väikeste aukude puurimiseks Smile Ja leidlikkust Smile Ning järgida tuleb paari lihtsat tõsiasja. Esiteks - fikseeritud kubatuuri korral peab ühest kambrist teise viivate väikeste aukude summaarne ristlõige olema konstant (selle saab maha mõõta mõne sama kubatuurilise aparaadi summutilt). Teiseks - kambrite maht ei tohi olla teatud mahust väiksem (saab ka ehk kuskilt snitti võtta). Kolmandaks - kambrite arv ei tohiks olla väga väike.

Edasi - ainult leidlikkust ja metallitööd Smile Et teha kambrid, nendevahelised avad ja anda asjale mingi vaadatav väliskuju Smile
Kas IZ teeb siis niipalju müra, et naabrid ei saa magada? tehasekonditsioonis summuti ei tohiks küll kedagi häirida.
täpsusta mitme summutiga mis planeta mudel sul on.
tihendad leegitorud ja sumpsi korralikult ära, keevitad augud kinni ja ongi korras

GAD

noh ta pläriseb jah kõvemini kui muidu aga lihtsalt tahaks mingit mõnusamat häält saada mitte lihtsalt peenikest lärinat.muidu tegemist planeta 5-ga ehk siis ühe sumpaga
ma toppisin kavrossi sumpsidele mingid kummist puksid otsa, hääl läks palju madalamaks, mahedamaks, kuid jõudu kadus veidi ära.