automoto.ee foorumid

Täisversioon: Toyota Tercel \'84 1.3
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!Selline probleem, et mul Toyota Tercel aasta 84 ja auto minek on väga lahja või õigemini tuim, ehk keegi teab kellel selline masin, on/olnud sama probleem?Või see peabki nii olema?
Masina ostsin sügisel ja enne seda oli seisnud mingi aasta, et äkki tahab karbuss timmimist?

Tänud ette!
...mis mootoriga see tercel on?

******

ei n2e ma kah lugeda:doh! 1,3 nu yldiselt on toyota mootorid hea minekuga. ka 1.3. on ta sul koguaeg tuim old? mina k\'isin enda omal kogu systeemi yle..karbussi sealhulgas. mootor t88tab ja l2heb praegu sammuti arvatavasti t88le paugust kui garaazi l2hexinSmile
To: Chobram
Mootor jah 1.3Smile
Mootor nagu hakkaks tööle alles 4 tuhande pöörde pealt, vat siis on alles tõmme, algul ei ole üldse nii hea, 4 tuhande pöörde juures hakkab tõmbama.
Mis mõttes kogu süsteemi käisid üle?
Mootor läheb mul ka ideaalselt käima, probleeme pole.
Lõhnab kas kiirenduspumba kala või ühe lõõri düüside ummistumise järele, karpa ühesõnaga. Vanemad japsid hiilgavad muide keeruliste karpadega, seega esiotsa katsetaks lauslammutamise asemel keemiat
Proovisin bensiini lisandit, mis oli mingi puhastava toimega.Nüüd on juba parem, minek on ergem, aga peaks veelgi parem olema.
Möla ja reaktsioon sellele kustutatud. Kui midagi sellist oma teemas märkate, vajutage palun Teata-nuppu.
Mul oli selline huvitav asi et ostsin 73 aasta terceli millel kerel kap remont tehtud peal 1,5 toyota mootor ja uued amordid, pidurid jne ühesõnaga paugu pill aga minek oli kuidagi kehvavõitu ja tutikas aku sai ka järgmiseks hommikuks otsa:S Aga siis tuli välja et relee hakkas pinisema, sealt juhtmed välja võetud hakkas aku jälle voolu säilitama ja tõmme oli 2x parem ainuke viga et esitulesi siis enam polnud:S kuid ka see viga sai pärast lühise leidmist kõrvaldatud!
Kahjuks on antud masin juba mul müüdud, aga ega see nii hull ka polnud, läks edasi küll Smile

Vöib lukku panna.