automoto.ee foorumid

Täisversioon: uue stange tegemine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

kägu

Tere tahtsin küsida äkki keegi on teinud ise uue stange klääskiud riidest ja vaigust.On olemas juba tegtud kõik sabloonid ja on vaja peale panna klaasriie ja vaik aga ei tea kui palju on vaja panna vaiku ja mittu kihti klaasriiet.
Olen küll ka ise vaiguga sodinud. Seda küll veel vene ajal, vist oli PN 1 vaik, aga ei soovita vaeva näha. Mine vii mõnda paaditegijate töökotta. Saad kvaliteetse asja ja kiirelt. Usun, et tuleb ka odavam. Neid töökodasid on küllalt palju, ei tea, kus ise asud, sellepärast ei hakka aadresse andma.
Toda klaaskiudmatti on erineva paksuse ja tihedusega, igaüht kulub ju erinevalt. Tegelt tuleks sinna vormi sisse järjekorras laotada erinevaid aga nu suva spoileri tarvis see nii oluline ka pole.
Esiteks tuleks muidugi vorm mögida miski asjaga, mille nime ma ei mäleta aga mis hõlbustab valmis asja säält kätte saamist. Siis mögida vorm vaiguga ja laotada sinna riie, mögida jälle ja laotada uus riie jne, kuniks piisav tundub. Miski 4x riidekihti peaks aitama küll. Värvilise asja tegemiseks tuleb vorm enne värvida, siis jääb värvikiht otse plasti külge, uh ja igasugu teooriaid selle kohta veel mida kõike aga meeles pole paraku. Päris adekvaatse info saad tõesti paadimeistrite käest, kasvõi säält Sauga värkstoast, millest uues hobileheski juttu.