automoto.ee foorumid

Täisversioon: võrri ostmine...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

raitz1234

niisiis mul oli plaanis osta endale uus tutikas võrr riga...
aga kas keegi teab kus on neid kõige odavam ise arvan et lätist on odavam aga kas keegi neid ka eestisse transpordib ja palju selline siis ka maxab???
Uus hmm see on kahtlaselt lõhnav asi. Soovitan panna börssi kuulutus, et ostad uhiuue võrri. Mu korteri majaesise kojameees ostis endale tutika võrri, oli teine veel kasti sees. Seisnud teine vaid nurgas. Sellise leidmine ei tohiks valmistada suuremat muret ka Eestimaa pinnaselt.
Riia tehas ei tööta enam üle 10 aasta niiet seal ei teha uusi võrre. Mõnedsuved tagasi müüdi võrri mootori ja kokuka ratastega valgevenes tehtud ``sitanikerdist`` millel nimeks kroha. Muidu hind oli vist 3500.- Enam neid müügil pole näind sest kes ikka sellist jubedust ostab.
Vanavara poodidest võib ka aegajalt neid leida. Paari kuu eest nägin ühes sellises tutikat Riga 13\'t. Maksis 6500.-
Kunagi oli Valka linnakeses selline pood, kus müüdi võrre.
Mäletan, et kasutaja Lenc vanaisa ostis oma 1994. aasta Riga 13- ne sealt. Ei tea kas ka tänapäeval seal võrre müügil on. Kahtlen selles. Igasugu muid Stella/Delta/Mini juppe on seal küll müügil. Homme lähen maale ja küsin ühelt tuttavalt, kes ikka vahetevahel Valkas käib, kas see pood eksisteerib veel. Järgmine laupäev saate teada Wink

doyou

olen siis raitz1234 vend ja kui kellelgi on sel teemal infot siis privage talle või mulle
Kloostrimetsas on tutikas võrr 5500 eek. mudelit ei tea, mine vaata ise.

Võrri Vabateema ei ole äriteema. St. teema kus mingi asi raha eest omanikku vahetab. Jätke see endale meelde.

raitz1234

niisiis...
mikk kas sa oled juba kysinud kellegilt kas myyakse seal veel võrre???
ma lahex homme jarele...
Tere jälle!
Sain kahtlevaid vastuseid ja keegi ei teadnud, kas seal müüakse. Võrus on Suure turu peal Jüri tänaval selline motopood. Seal igasuguseid uusi Venemaalt toodud võrri juppe ja ehk ka mõni võrr. Pole ise käinud seal ei tea. Lahti on ta esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval. Täpset lahtiolekuaega ei tea.

raitz1234

jama jah....
ise ma elan valgas...
ja ega see võru ju vaga lahedal kah ei ole ju...
Mikk15 Kirjutas:Võrus on Suure turu peal Jüri tänaval selline motopood. Seal igasuguseid uusi Venemaalt toodud võrri juppe ja ehk ka mõni võrr. Pole ise käinud seal ei tea. Lahti on ta esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval. Täpset lahtiolekuaega ei tea.

Ma pole küll seal turul olevas poes ühtki võrri näinud Smile Ainult jupid.
No ma ütlesingi, et ei tea, kas on aga juppide valik pidi küll suur olema ja hea koht ka praktiliselt polikliiniku vastas endises KEK-i võimlas, kus nüüd mingi Müügihall või Kaubahall. Seal on ka mopi ja võrrijuppe müüa. Hinnad suhteliselt soodsad. Ise sain D- 8 mootorile sealt silindri 350. kr eest. Wink
Jah seal uusi võrre müüa pole, kuid juppe on aga kõike seal pole kuna välja ei mahu kõik. Täpsem aadress on jüri 32a. hall suur hoone. Kui mingit juppi vaja siis küsige minukäest mida vaja on siis ma küsin, isa müügikoht on to ja ta ise sinna neid viib niiet kui midagi vaja küsige minult . . . PS: jupid pole toodud venemaalt sealt ei saa suurt midagi kui siis kirve hinnaga...
tegelikult on minuarust suurem valik võrus ikka väliturul ja see on lahti teisipäev neljapäev ja laupäev kella kaheni. muidu kella 8-st aga laup. kella 7 st. ja seal ka ple võrre olnd aga tellida ka vist ei saa sest to tregelane toob sõiduautoga sealt igst muud staffi.

raitz1234

nu jah siis on ikka targem kas jalgratas osta voi yltse jala edasi kaia...))