automoto.ee foorumid

Täisversioon: Huvitavad kuulutused KB-s
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
> KES TEEKS TELLIMUSSÕITU 1939 a. Mercedes-Benz K540 Cabrioletiga?

Et siis selline kuulutus pandud KB-s ostmise rubriigi alla ... keegi persoon teeb head nalja meil Wink

Ei tea mis sellise lõbu eest välja ollakse nõus käima Wink

Dad@iriseb.täna.niisama
Kas oskad öelda, on selline sõitev isend üldse Eestis olemas?
Ega Eestist raha ja rikkad kadund pole.Soome väikelinnas teeb mees sõitu kabrio Adleriga .Linna sõidu hind 100 eurot tund.Usun et meilgi on sellised kes tahavad Kroonika kaanele saada ,üks kõik mis hinnaga.
540K Eestis enam ei ole...seega ainult tellimusvedu välismaalt...ja see ei ole mitte 100 eurot tund lõbu enam.

Asp
500-sed jah ainult mälestused ... ja võrdlus mingi st üks kõik millise muu autoga on natuke kohatud ... pakutud Adler on ca 20-30 korda odavam ... eks samas hinnas ole ka rendi hind.

Dad.

Ma polegi midagi üritand võrrelda.Adleri omanik teenib nii raha oma teiste masinate ehituse tarbeks ja samas näitab ja naudib oma sõiduriista.100 eest istud KÕRVAL, roolitaga istud siis kui OMANIK sust pilti teeb(eri hind).
Kas meil ka keegi nii oma vana sõidukit eksponeerib või pole see sobilik?
Siin ongi suurusjärkude vahed ... neid väiksemaid masinaid ikka saab eksponeerimiseks (kui on keegi kes maksab, reeglina ei taheta meil ju maksta) ... irw oli JUST kompressori kohapealt ... ma puhtalt isiklikust egoismist arvan, et meil siin pole nii rikast persooni, kes raatsiks seda raha välja käia mis kompressori eest tahetakse. Siin virisetakse väiksemate/odavamate autode juures rääkimata siis juba autotööstuse lipulaevast.

Dad.