automoto.ee foorumid

Täisversioon: Dnepri väljalasketorustik
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus järgmine: mida sobib panna väljalasketorustiku tihendamiseks? Originaalis on summuti kinnituste vahele pandud mingi nöör, kahtlustan, et asbest, kuid kas seda millegagi asendada saab ja kui ei saa, siis kust seda materjali leida?

mkf

Ma panin oma kovrovecile takku.
Kas ära ei ole põletanud? Või panid sa midagi takule lisaks?

mkf

Kui ta just leegiga otse kokku ei puutu, siis ei juhtu midagi.Summuti istub ju leekari otsas ja kui sa nende ühenduskoha vahele takku paned(leekari peale), siis ei juhtu midagi.

Sa võid ju taku silikooniga kokku teha või ainult silikooni panna nagu mõned panevad.
Asbestnöör oleks ikkagi kõige efektiivsem. Kust seda aga tänapäeval saada, ei kujuta ette. Mina mingit silikooni sellisesse kohta küll ei soovitaks panna. Tunnen üht meest (paras kleptomaan on Smile ), too on omale igasugu nõukaaegset träni kokku tassind. Tal näiteks on. Soovitan tutvusringkonnast samasugustelt küsida.
Tartus on selline firma ,nagu Vara Realiseerimiskeskus, see on Juhani puukooli juures, linnast väljast;seal ma viimati nägin asbestnööri müügil.Aga seoses Euroliiduga on vist asbest tunnistatud eriti mürgiseks ühendiks ja selle kasutamine ja turustamine peaks olema vist keelatud.
sass Kirjutas:Tartus on selline firma ,nagu Vara Realiseerimiskeskus, see on Juhani puukooli juures, linnast väljast;seal ma viimati nägin asbestnööri müügil.Aga seoses Euroliiduga on vist asbest tunnistatud eriti mürgiseks ühendiks ja selle kasutamine ja turustamine peaks olema vist keelatud.

Ma usun, et kellelgi vanahärradest ikka vast peaks asbestnööri tagavaraks leiduma, kes aasta(kümne)id tehnikaga tegelenud. Et EU on asja kuulutanud tabuks, ei tähenda seda, et meie peaksime asja kasutamisest loobuma. Nt kuulutus siin foorumi turuplatsil oleks ehk abiks.

Ei jõua need Brüsseli-hullud meie põhjatutesse kolikambritesse pilke heita ja kasutagem asbesti rõõmsalt edasi!

Ja lõpetuseks (tegelikult tahtsin öelda alustuseks) - minu arvates asendab asbestnööri ideaalseimalt... teine asbestnöör Smile