automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kas keegi teab?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Telekast seda kõige igavamat osa, ehk sii reklaame vaadates tekkis selline, küsimus, kas keegi teab, mis autot kasutatakse selles \"Libero\" reklaamis, kus pererahvas metsapeatust teeb? Millinegi universaali moodi asjandus on, oleks nagu ameeriklane vist või? Kui keegi teab, oleks ülimalt tänulik! Puhas uudishimu! Tegemist oleks siis nagu mingi osaga Teie pildimängust! Smile Täname tähelepanu eest!
Sellest oli vist juba kusagil juttu, see on AMC Eagle
masin on omal ajal (90 algupoolel) ka tallinnas esindatud olnud
eriti \"meeldib\" veel ka see pesupulbrireklaam, kus kolm roosasse riietatud beibet hüppavad välja fiat doblo kahekohalisest kabiinistSmile
Suured tänud! Aga kihvt riist on igatahes! Respect, kiirelt tuli vastus küll!
Mul siuke kummaline kysimus, et kas keegi oskaks oelda mis autoga on tegu libero reklaamis. Pean silmas siis seda reklaami, kus perekond soidab vihmase ilmaga autoga ning teeb metsapeatuse, kui teised valjas ligunevad, siis laseb mahkmetega autos olev vaike inimene kylgakna alla ja vaatab nende ligunemist naerulnaol.
Autot naitab suht kiiresti ja ei ole siiani veel era jaganud, mis marki masinaga tegu on. Akki keegi foorumlatest targem?Rolleyes
Peaks vist olema AMC Eagle.
Üheksakümnendate keskel oli see masin müüa,kuid oli loguks sõidetud.Käisin luurel tollal kuid loobusin ostust.Remont oleks kalliks läinud.USAkate jupid olid siis veel kallid saada.AMC Eagle on iseenesest igati hea auto!