automoto.ee foorumid

Täisversioon: karm Tula 200
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

jawamees

nii siis olen otsustanud midagi peale hakata seisva tula mootoriga.selleks ostin juurde parklast paarilt poisilt jawa (350 kuubikulise) raami . raamil oli tehtud väikesed muudatused. tagasild on 10 cm pikendatud ning esiamortide kallal on natuke muudatusi tehtud. üldiselt kõik muidu sama..ahjaa..iste on võimalikult madalaks aetud ja ka selliseks et hästi peal hoiaks kihutajat.
mootori sobitasin kenasti peale.mõnus summuti tuli kohe selle peale ehitada. summutiks võtsin k-175 oma.lõikasin ees otsast pooleks ja keevitasin 30 kraadise nurga all kokku uuesti..siis haarasin rauahunnikust isa auto summuti torujuppe ja tegin kena 5+ summuti.igati seff
hiljem tekkis väike probleem piduritega..jalarauad tuli mujale nihutada,niisiis pidin ka piduripedaali nihutama..nüüd kõik väga vinge. vanade summutite kohale (need rippuvad osad) keevitasin hoopis taga istuja jalakohad (neid on ka hea üksi sõites kasutada, näiteks kui sa soovid head minekult kohalt. jne jne..palju võimalusi.)
nüüdseks masin kõik enam vähem valmis kuid veel plaanis väikesed muudatused..mootori ketiratta vahetan väiksema vastu ära. tsipa etem sõita. kummid vahetan välja..ringraja kummide vastu.. ühesõnaga masina ilme tulebki mingil määral tänavabike meenutav. väike aga tegus.Wink
lisatakse ka külge kondlid. nii nagu bikel ikka tavaliselt on Wink
eks kui masin nüüd suvel oma lõppvälimuse kätte saab siis tulevad ka pildid. lisan ka vahepeal juurde pilte töökäigust.

mati

Ma ei tahaks küll norida aga kui on olemas korralik tuula mootor, oleks ma ostnud tuula raami ja sinna peale aretanud.
Ma millegi pärast arvan, et sellele jawa raamile orginaal mootor peale ja meenutab kiiruse ja mineku poolest rohkem tänavabike.
Aga igal inimesel on oma maitse, äkki viskad võimaluse korral mõned pildid ka üles.Võibolla tuli tõesti väga kena töö.
Sellest imeasjast tahaks pilte näha küll. Tore, kui inimestel jätkub veel viitsimist midagi põlveotsas aretada. Aga kahju on sellest, et tänavabike ta jääbki sul ainult meenutama, kuna väga suure tõenäosusega ei saa/ei tasu ära sellele masinale paberite vormistamine.
Mis ime-Jawa see 359 kuubikuline veel oli?
Mehed, vaadake kalendrisse... Big Grin


APPPRILLLLLL!

jawamees

aprill.