automoto.ee foorumid

Täisversioon: Daimler-Benz 250A 68-72
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

ryblikw114

otsustasin siin ka natuke suud pruukida seoses vanade mersudega.
mul nimelt seisab juba aastaid garaazis ülanimetatud isend.
kuid egas kunagi ei saa ilma jamadeta,nimelt on auto passi aastaarvuks pandud 1979.ja ark keeldub mulle ise ostimast õiget väljalaske aastat,samas kui nad ise on selle vea läbi lasknud.nyyd peab silberautost tellima kuskilt saksast arhiividest mikrofilmidelt täpsed andmed.... ehh ark:S
aga jah auto on mul umbes kolm aastat garaazis seisnud ja see kevad tekkis ikka mõte tegema hakata.
autol oli puudu esiklaas kuid selle saan sõbra käest kes ühe omale varuosadex ostis.klaas on küll vist hiljuti vahetatud.
siis oli veel vaja uusi klapijuhtpukse,tykk aega nuputasin kust saaks kuid viimax ikka leidsin koivunen oy kataloogist et neid täitsa on veel saada.nii 60kr tk.tellisin ära.
sai ka muretsetud õiged kumerad kurvad silmad sellele autole.enamusel uuematel 115-tel on hellad ees mis on lamedama klaasiga kuid vanematel 114-tel olid boschid mis on kumeramad.päris tikutulega otsisin neid tulesid.\'
muidex sellel mersul on isegi katuseluuk olemas ja elektriline isegi.ees on topeltstanged ja taga siledad tuled.
teise sõbra kaudu suutsin hankida imekorralikud ilma kriimustusteta ilukilbid.
küssa jääb mul ülesse et kas keegi sellise vähe luksuslikuma vana kurvasilmsega veel on kokku puutunud sest mul on paari iluliistukest veel vaja.kuid need on vist ainult selle 250 tyybi peal.

ryblikw114

ah jaa veel eraldi kommenteeriks ühte huvitavat teemat et mis kuradi kino nende nimedega küll on ma olen mitmeid mersusid nainud millel kiri on pirka peal daimler benz kuid passis ikka mercedes benz?muidex auto küljes kirja mercedes ei leidu....Wink
Lisaksin vahemärkusena,et sain Silberauto kaudu oma 280S-le 77a. tehase sertifikaadi paari päevaga kätte.Mehed raiskasid aega küll hullult ise otsides seda omal käel ennem...Kõik oli tasuta+ veel väga viisakas asjaajamine.

ryblikw114

noh siis sul vedas ju ma ise uurisin päris kunagi ammu nii umbes kolm aastat tagasi seda aastaarvu täpsustamise värki ja siis küsiti esimese asjana mu käest 500 eeki.....
noh nyyd on vist asjad muutunud ja vb ka uus pealik neil seal et on hakatud vastutulelikumax muutuma.
eks ma üritan ka siis.
Tere,
Olen MB W115 220D 1968 omanik,
Auto on tänaseks kere osas kenasti taastatud ja komplekteeritud, käiguosa ja mootori remont on takerdunud (loodetavasti ajutise) huvipuuduse taha. Seepärast on masin juba kaks aastat puutumatult garaazis seisnud.
Masina mark on ikkagi Mercedes Benz olen enam kui veendunud, et nii on see ka sinu omal, küll on auto tootnud ettevõtte nimeks Daimler Benz AG.
Mercedes Benz kiri peaks olema iluvõrel paikneval pärjaga ümmargusel embleemil.
Parimat
Lauri