automoto.ee foorumid

Täisversioon: jupiter 3 syyde
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mitte kohe ei märka seda syyded paika pannaSadSad .asi selles et see kontakte liigutav nukk on ju ovaalne. äkki keegi oskab hääd nöu anda? Saaks massina käima , siis saaks ju käimise pealt päris paika panna?
kontakte liigutav nukk peabki ovaalne olema.
Pane kõigepealt paika mõlema kontakti kontaktivahe ning peale seda reguleeri süütemoment paika kontaktiplaate KEERATES:
Kõigepealt reguleerid paika ühe silindri süüte keerates SUURT plaati. peale seda krutid paika teise silindri süüte keerates VÄIKEST plaati, mis asub suure plaadi peal.

Andres

Või seisneb probleem selles, et sa ei saa aru, millal kontaktid avanema hakkavad?
Sel juhul oleks soovitus selline, et kui sa neid kontktiplaate keerama hakkad, lülita süüde sisse ja siis on juba väga lihtne kontaktide avanemise hetke määrata, kas siis kerge sädelemise järgi kontaktidel või tegelikult peaks kuulda olema ka kerge plõks. Ja samal hetkel tekib ka küünlal säde.
Kõige asjalikum oleks kontaktide avanemist muidugi jälgida proovilambiga. Üks ots siis kontaktihaamri külge ja teine massi. Avanemise hetkel lamp süttib.

Muus osas järgi isandpaugu juhtnööre.

PS. Süütehetke reguleerimisel ei soovitaks kontaktiplaatide kruvisid liiga lahti keerata, sest tihitpeale kipuvad kontaktiplaadid viltu vajuma ja siis uuesti kinni keerates võib süütehetk jälle muutuda. Piisab sellest, kui kruvisid nii palju lahti keerata, et oleks võimalik plaate keerata.
aitähh nöuande eest,
aga millal need kontaktid avanema peavad , mingi 1-2mm enne ü.s.s. ?

Andres

Vastavalt Palu raamatus toodule peaks Jupiter 3-l eelsüüde olema 2...2,6mm enne ü.s.s., ehk siis sel hetkel peaks kontaktid avanema.