automoto.ee foorumid

Täisversioon: Vana JAWA (Custom => Originaal)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Bullet

Mul on JAWA 350 / 1972, kuid nagu vanade rataste puhul, tekib ikka ja jälle uusi probleeme. Jawa pole küll täitsa originaalvormis - eelmiste omanike poolt on vahetatud lenksad mingi iz omade vastu lisatud veel suunatuled ja laibarauad, tagades sellega suurema sõidumugavuse. Tagatuligi on vahetatud vana purunemise pärast, kuid sellest kõigest hoolimata näeb Jawa hea välja.

Tegelikult oleks plaanis ratta originaalkuju taastamine, milleks on vaja mõningaid pisidetaile ja roosteussi pärast ka uusi nikliga kaetud osi.(ei julge küll loota, aga äkki on kellelgi roostest puutumatta summutid, leegitorud, tagavelg ja lenksad kusagil õliste paberite vahel peidus) Veel oleks huvitatud Jawa tagatulest ja esituld ümbritsevatest plekkidest.

http://www.zone.ee/redbullet/Jawa/PIC_0002.gif
Kloostrimetsa motopood abiks. Korralik ja soodsa hinnaga uus kroom on niisama otsides Maarjamaal üks suurimaid haruldusi.

Asp

alo147

tervist kas keegi oskab öelda, palju ma võiks enda pilli eest küsida, või kas üldse tasubmüüa.. mul on jawa ž 175cc 1962.a?
oskab keegi aidata.. muidu täitsa sõidukorras ja kobe värk..
alo147 Kirjutas:tervist kas keegi oskab öelda, palju ma võiks enda pilli eest küsida, või kas üldse tasubmüüa..  mul on jawa ž 175cc 1962.a?
oskab keegi aidata.. muidu täitsa sõidukorras ja kobe värk..

Puhtast sõidukorrast ainult ei piisa vanatehnika puhul. Oleneb ka muust seisukorrast, st peamiselt mootori tehn seisukorrast ning kroomdetailide, nahkdetailide jm "iluasjade" välimusest. Pluss haruldaste pisividinate (igasugused katteplekid jms) säilivusest. Hinnad on seinast seina.

Reeglina taskuks kalkuleerida nii - kui palju kuluks aega/ressursse/materjale (sh kaudseid nagu oma mobiilikulu, tükkide otsimise bensiinikulu, ajakulu jms), et see ratas perfektsesse korda restaureerida viimase seibi ja ilutriibu täpsuseni. Ja perfektse tsikli müügihinnast see kõik maha lahutada.

Hinnas on siiski kas perfektselt säilinud või siis ideaalsesse korda restaureerirtud sõidukid. Ja iga vanatehnikaharrastaja unistus on oma ratast sellisena näha.

Fotod oleks palju abiks.

taunot

Krt ma ei oska oma pilte üles riputada hea oleks kogemusi vahetada

Bullet

taunot Kirjutas:Krt ma ei oska oma pilte üles riputada hea oleks kogemusi vahetada

Üks võimalus oma piltide üles riputamiseks on teha tasuta konto www.zone.ee
ftp serverisse (nagu minul) ja vastava programmiga nagu näiteks Smart ftp oma pildid sinna üles laadida. Hiljem saad oma kirjadesse aadressi (kasutades hyperlinki (ikoon mis kujutab maakera ja kolme keti lüli)) kirja panna.