automoto.ee foorumid

Täisversioon: mootor \"dezamet\"
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere...
Oleks vaja teda saada võimalikult palju selle mootori kohta, nt. mootri läbilõiget, kas varuosi on, paljud varuosad ühtivad v50, v501, mootoritega, ja võibolla lähevad veel mõne teise mootori jupid, ning teie enda kogemusi selle mootoriga?

Ette tänades h20m
Endal oli kunagi....mootor oli ikka suhteliselt erinev vene v50 v501-st....Nt karbuss...enda oma läks tuksi....ja samasugust mul leida ei õnnestunudkiSad

Samas võibolla oleks v50-e oma peale läinud sinna küll...hmm...vanadus on mäluga oma töö teind....ei mäleta enamSadSmile
see kes mulle müüa tahab väidab et karbuss läheb v50-ne oma peale küll

Kurnakupp

Mul on dezamet mootoriga delta. V50 karbussi saab külge panna küll- selleks on mootoriloojad võimaluse jätnud. Tuleb ainult maha saagida krae, millel dezameti karburaator istub ja jäänud \"kõrvadesse\" puurida-vindistada augud V50 karbussi jaoks. endal oli kunagi kah selline mõte, sest leidsin kodus vedelevat ühe v50 karburaatori, aga samas- milleks töötavat asja ümber teha, seda enam, et dezameti mootoril võiks olla ikka dezameti karbuss.

PS! karburaatorit on ikka vahest vaja maha võtta ning kui ta on oma paigal kraega, siis käib ta lahti-kinni ühe poldiga, mis on iseenesest ju mugav.

De Zamet von Poo La Motoor Wink