automoto.ee foorumid

Täisversioon: Palju võiks maksta SACHS mootor 30datest?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Vanaisast on see jäänud ja mootor on komplekntne ning kompressioon on hea.Palju see võiks maksta?500 -1000?
mootor peaks olema 30ndatest.
Sinu hind on realistlik. Kui tegemist on 98 ccm mootoriga ning see on tõepoolest komplektne (olengi eelkõige huvitatud lisaseadmetest, mootori süda on mul olemas), siis olen isegi asjast huvitatud. Sachs 98 ccm mootor oli väga levinud paljudel väikestel mootorratastel. Minu projekt on Wandereri raamil.

Kahjuks pole mul lähiajal Tartu poole asja, kuid kui satud Tallinna ning ei pane paljuks kaasa võtta (või ka Tagadile), siis võiks mootorile pilgu peale visata ja kaupa teha.

Indrek
indrek.sirk ät mail.ee
5136991

mati

Mingi soomlane võib sult vabalt selle 10 000.- osta.
Komplektse mootori eest on ikka 500 - 1000 naeruväärne.
mati Kirjutas:Mingi soomlane võib sult vabalt selle 10 000.- osta.
Komplektse mootori eest on ikka 500 - 1000 naeruväärne.
Jälle see kollijutt lollidest soomlastest kes tulevad ostavad kõik ära ja kindlasti kümne kordse hinnaga.

Tom.

mati

Tegelikult ma mõtlesin nende soomlaste all tõelisi kollektsionääre, antud juhul on soomlastel rohkem resursse sellega tegelemiseks.
mati Kirjutas:Mingi soomlane võib sult vabalt selle 10 000.- osta.
Komplektse mootori eest on ikka 500 - 1000 naeruväärne.

Kuulge inimesed, tulge maa peale tagasi!

Mõned Kurtna laadad tagasi pakuti mulle Lõuna-Viljandimaa kandist pärinevat 100% komplektset 98 ccm Sachsi mootoriga ratast, kirjad peal, pisijubinad küljes, saksaaegsed paberidki olemas.

Algne hind oli 10 tuhat, siis langes 6 tuhande peale ja lõpuks pakuti 5 tuhandega. Mõelge ise, mis võib selles valguses maksta vaid selle isendi mootor? Ma ei pea silmas ulmelisi hinnasoove, ma pean silmas reaalseid hindu, millega asi ka ära ostetakse.

Tavaline, st mitte-kickstarteriga 98 ccm Sachsi mootor on 1930te teise poole masstoodang. Seda toodeti väga suurtes kogustes, lehe http://www.oldsachsmotor.de/sstory/s98.htm andmetel umbes 750 tuhat isendit (Tobias Kreutzi andmeid ma usun).

nüüd ka pildid mootorist www.pilt.ee/Gaz-67
Esialgselt pakutud hind on täiesti mõistuspärane.

Soome hindadega tutvumiseks on otstarbekas külastada soome turgu. Ja mitte lasta ennast häirida keskealiste soome onude kehtestamise vajadusest (rahaga eputamisest) noorte eesti poiste peal.

Eestis on vanatehnikaalane \"toidukorv\" paraku kõige kallim Euroopas. Ärgem laskem endid eksitada idaeurooplaste küsimistest maailma internetikaubanduses, vaadakem ikka tegelikku seisu.