automoto.ee foorumid

Täisversioon: Sharniiri poldid M2140,le ja nende tugevus(suur suur häda, kiire kah)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Hakkasin enda masinale uusi sharniire kruvima, kuid kahetsusega avastasin et nende kinnituspoldid ei näe mitte sellised välja nägu ma oma autoalla usaldaksin, ja kusagilt poest ei õnnetunud leida uusi \"X\" märgistusega vastavas möödus polte seega oleks vaja pöörduda lääne analoogide poole, ja ehk oskab keegi kiiresti mainida mis oleks nenede \"X poltide\" tugevus euroskaala arvväärtuse järgi?
Kuna istun just täpselt sama mure otsas, siis lisaks eelnevatele huvitaks ka küsimus, et kuskohast neid sobivaid polte saada oleks...

maffia933

kas te poes nimega VOLGA olete käinud?
Tallinnas saab kõikvõimalikke polte poest nimega Baltic Bolt, Forelli tänaval Stokkeri kõrval. Võta vana polt näppu ja mine kohale, otsitakse ilusti samasugune. Mosse puhul pole vist see vajalik, aga minu jaoks oli väga positiivne elamus see, et kuttidel on ka tagurpidise keermega ja/või tollmõõdus poldid-mutrid kõik laost võtta.

Volga poes toimuvat ma konkreetselt ei tea, aga Kadaka autoturult on küll õnnestunud juustust või mingist muust sarnasest ollusest polte saada. Vaevalt selle Volga poe allikad oluliselt kvaliteetsemad on.
Sad Tartu Baltic Bolt\'i müüjanna on igati sõbralik ja tore, kuid mitte just kõige taibukam (tehnilisetaibu aspektis) ja ka mitte noortepärasem, enamasti olen ma sealt poest kas kohe või päeva pooleteisese ootamisega saanud, kuid näed nüüd ei tea mida otsimagi minna.
Seega teema ikkaveel aktiivne, ja häda aina kasvab.:$
Asenduspoltide tugevus peaks olema ikka 10.9. Ka on originaalid X tähisega poldid ju peenkeermega, seega M8X1, pikkuse saad vanalt poldilt. Selliseid polte pakub näiteks Würth. Pea mõõt on tänapäeva poltidel muidugi 13 mm kunagise 12 asemel.
Würth unusta kohe ära, kui ei taha just veoautokoormatäit vidinaid osta. Teenindatakse ainult suurkliente, jaeostja saadetakse seal joonelt kuu peale.
Tänud Taruvargale ja kõigile kes võtsid vaevaks vastata, vajalikud poldid on tellitud, ja minu poolest võikse selle teema lukkupanna, või lihtsalt ajaloo sügavustesse valguda lasta.


Krt ilus ilma on, kevadet
Jaanus