automoto.ee foorumid

Täisversioon: [split] Golf 2 tagapidurid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
oeh jah...täna siiski ei jõudnud neid vahetama...
Tekkis nimelt paar lisaprobleemi tagapiduriga...
Parempoolne pidur lihtsalt ei töötanud...Tee või tina.
Ja siis timmimise kääigus õnnestus mingi tihend ära lõhkuda...
See mudugi ka täna sellepärast et viimane väga habras oli juba seismisest. Igastahes hakkas pidurivedelikku välja lahmama. Homme siis hangin kuskilt uue tihendi. Panen kokku...Ja siis...kui aega jääb...ASun esiamortide kallale...Smile
Kärnataja Kirjutas:Ja siis timmimise kääigus õnnestus mingi tihend ära lõhkuda...

Mihuke tihend? Minu teada neid eriti nagu seal tagapidurite kandis ei ole... Ja timmida pole seal suurt midagi peale käsipiduri.
Sa mõtled tõenäoliselt mansette.

Vaheta kõik silindrid taga uute vastu..need ei maksnud suurt midagi..miski 100 krooni ringis.

Asp
Aspelund Kirjutas:Sa mõtled tõenäoliselt mansette.

Vaheta kõik silindrid taga uute vastu..need ei maksnud suurt midagi..miski 100 krooni ringis.

Asp

Just nimelt mansetid. Kas neid mansette eraldi ka müüakse või on tõesti odavam kogu silider uus osta?
Vaheta terved silindrid ära, nagu Asp soovitas.
Pidurid ei ole koht, kus kokku hoida, ma jamasin täpselt sama asjaga (riiulis hapuks läinud mansetid), tükk aega, kuni ikka ostsin lõpuks uued silindrid.
nii...ostsingi uue silindri. 80 eeki
oeh. Pidurivoolik läks pooleks. Üritasin seda silindri küljest lahti keerata...aga... see metallvoolik oli lihtsalt oma aja ära elanudSad
Kas neid ka ikka müüakse poodides? Nüüd vast natuke inimlikum süsteem...ja painduvad voolikud olemas?
Silindri külge läheb piduritoru. Puhastasid selle ikka enne korralikult ära ja lasid miskit õli-värki vahele? Neid torusid on täpselt samamoodi müüa nagu pidurisilindreidki.
Seda teemat lugedes näikse, et sul see pidurivärk tahab põhjalikumat ülekäimist, sest nägu Jesper ütles, see pole mitte koht kokkuhoiuks. Seega soovitaks ma minna tagasi poodi, kaasa võtta vajalikud mõõdud, või vanade piduritorude jäänused, lasta valmistada endale ilusast säravast vasest piduri torud ja osta veel üks töösilinder. (Viimati oli piduritoru meetri hind tartukandis 110eek+ ots, toru hind muidugi oleneb ka jämmedusest) Siis oleks süda hulka rahulikum, kui teada et mõlemal pool on korrastatud süsteem, mitte oodata uut pidurite streiki.

Jaanus, veermiku remondin alati vähemalt silla kaupa, kui mitte täis ringi (kehtib igast pukside, klotside, tihendite, amortide kohta, rattalaagrit neljakaupa ei vaheta Toungue)
pvr Kirjutas:Seda teemat lugedes näikse, et sul see pidurivärk tahab põhjalikumat ülekäimist, sest nägu Jesper ütles, see pole mitte koht kokkuhoiuks. Seega soovitaks ma minna tagasi poodi, kaasa võtta vajalikud mõõdud, või vanade piduritorude jäänused, lasta valmistada endale ilusast säravast vasest piduri torud ja osta veel üks töösilinder. (Viimati oli piduritoru meetri hind tartukandis 110eek+ ots, toru hind muidugi oleneb ka jämmedusest) Siis oleks süda hulka rahulikum, kui teada et mõlemal pool on korrastatud süsteem, mitte oodata uut pidurite streiki.

Jaanus, veermiku remondin alati vähemalt silla kaupa, kui mitte täis ringi (kehtib igast pukside, klotside, tihendite, amortide kohta, rattalaagrit neljakaupa ei vaheta Toungue)

Ja nii ta tundubki olema. PEab kogu torude-voolikute süsteemi ära vahetama, kuna jätkamiskohtade lahtikeeramine osutus lihtsalt võimatuks. (loe: kord kandid maas, kord vint maas)
Niisiis, kas keegi teab tartus või elvas mõnda kohta, kus torusid müügil on ja nende otsasid kah siis?
JA kas kogu komplekti pole korraga saadaval?
Nii. Pidurid korras. Uued pidurivedeliku torud tartust Võru 139 ning uued piduriklotsid ning oligi koras kõik.