automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kui suur oleks huvi Pannonia vastu (lukku)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Eelmine aasta sai vanaisa kuuri koristatud ja välja õngitsetud sealt kaks Pannoniat ning külgkorv. Kuna vanaisa surnud ja endal huvi nende vastu puudub siis  uurikski, kas kedagi sellised rattad ka huvitavad (tegu pole ju sellise kultuspilliga nagu Jawa). Vahepeal oli küll võimalus vahetada need opeli juppide vastu, kuid see langes ära.
Masinatest lähemalt siis: Seisnud on nad arvatavasti 20+ aastat. Üks paistab olema suhteliselt komplektne, puudu pisividinaid. Teist kasutatud varuosadeks. Kuna oma silm on kuningas siis pildid on siin. Lisaks on teisel masinal olemas ka mootor, kuid see ei ole piltidel. Ah jaa, muidugi ka külgkorv, paistis komplektne ja isegi katte nahk oli orig. Kas seda kasutada kõlbab ei tea aga uue tarbeks saab sealt snitti ikka võtta. Dokumente pole viitsinud otsida. Pean vanaema juures kappe natuke tuulama, kuid eriti sellepeale ei loodaks. Ongi nagu kõik, kui kellegil on küsimusi siis vastan hea meelega. Hinda ei ole välja mõelnud, seega tehke ise omad pakkumised. Kuna tean, et modedele kauplemine eriti ei meeldi, siis rahast räägiks ainult priva kaudu.  

Lisaks siis, mootorattaid ei ole keegi püüdnud kogu seismisaja käima panna. Seisnud on nad kuivas kuuris. Mootori, mida pole piltidel, olen kunagi ära puhastanud ning sellel hetkel käis ta ka täiesti ringi. Sellest on aga ka oma 10 a.

Veel lisaks, masinad asuvad Harjumaal Saku lähistel. Eraldi korvi või muud ei müü, st uus omanik saab endale kogu krempli.

EDIT: NB!!! Pannooniad müüdud

karla88

olen nõus ostma!!!!!!!!!!!!!!!!
Pannonia on juba olemas.Huvi oleks dokumentide vastu.Kuigi mingi varjant
pidi olema ARK ära rääkida,et masin arvele saada.
Nüüd, kui pilt.ee lõpeks jälle töötab, pole pilte kuskil näha. Ehk annad teada, kus neid näha saaks?
Kui aparaat normaalses seisukorras ning hind normaalne, siis ehk saab kaubale. Dokumendid pole väga olulised, aga tore kui on.
Pannonial on käigukast jummala nõrk kõik kes on Pannonia T5-ga sõitnud on öelnud et käigukasti tuleb pidevalt lahti võtta ja hammakait vahetada.Ma ei küsinud seda mitte noorte rullnokkade käest vaid vanade meeste käest kes teavad kõike vanakooli tsikleid une pealt.Big Grin
Kunagi sai soetatud peetud ratas ja kaks suve sõitsin ära.Järgmine omanik pani veel ühe suve otsa.Polnud nagu kordagi mingeid probleeme.
1000.- ühe tsikli müüd?
moskvits Kirjutas:Pannonial on käigukast jummala nõrk kõik kes on Pannonia T5-ga sõitnud on öelnud et käigukasti tuleb pidevalt lahti võtta ja hammakait vahetada.Ma ei küsinud seda mitte noorte rullnokkade käest vaid vanade meeste käest kes teavad kõike vanakooli tsikleid une pealt.Big Grin
Eino siis tuleb vist küll Pannoniad kiiremas korras põlema panna kui lausa KÕIK seda öelnud on. Mulle ütles näiteks üks mees, et vanal Jawal pidi iga kuu relee-regulaatorit vahetama. Ma tegin sellest jutust omad järeldused ning viisin enda tsikli momentaalselt emeksisse. Ei viitsi mina mingite releedega jännata.