automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mida arvate uunikumide ümberehitustest?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nägin eile väga nukrat tegevust pealt.Nimelt otsustas üks \" Tsiklist\" ümber ehitada Jawa 250 1962 vl.,täiskomplektne ja sõidukorras,endale pulli tegemiseks.Süda tilkus verd ja tahtmine oli ta sealsamas mättasse lüüa aga Meil on demokraatia,kus sa,siis saad kätt ette panna. Kas inimestel on kasvatus ülihelikiirusel mööda tuhisenud!
101 pead ???
Meil on demokraatia, seega võib igaüks oma varaga teha seda, mida tahab. Vahel aitab mõistlik seletus, vahel ei aita seegi.

Asp
Nii huvi pärast küsin, kas tegu oli mudeliga 559 või 353? 62. aasta 559 peaks olema üsna haruldane...
Nagu on erinevaid inimesi on erinevaid ka maitseid ja rattaid. Veel on üks võimalus sul sellele vennale teha selline pakkumine, et otsid talle kas uuema/vähmeharuldasema või siis ebaoriginaalsema/romuma masina vastu. Mingi vahetusvariant peab ika olema.
Mina arvan et juhul kui tegemist ei ole haruldase autoga siis olen seisukohal et korralikult teostatud ümberehitus on OK. Näiteks, kui minu kätte peaks satuma 21 Volga siis ilmselt, mina ei oleks seda hakanud originaalis taastama, kuna originaale on niigi palju. Mida oleks teinud, siis pigem laseks paigaldada uue mootori, elektroonsütem, rooli- ja pidurivõimendi, teeks salongi naturaalnahkpolstri, 16` tollised valuveljed, halogeentuled, cd changer jne.
Üritasin \"Tsiklistile\" otsida 559 sarnast uuemat tsiklit ,kuid hakkas halama ja oligi kõik!!! Kahju,väga kahju!!
Tsiklimeister Kirjutas:Üritasin \"Tsiklistile\" otsida 559 sarnast uuemat tsiklit ,kuid hakkas halama ja oligi kõik!!! Kahju,väga kahju!!
Ärge saage minust valesti aru, kuid demokraatial on ka teatud piirid. Minu arvamus on, et sellistelt tegelastelt tuleks asi jõuga käest võtta ja asendada samaväärse, kuid palju kehvema asjaga. Ei ole küll eriline totalitarismi pooldaja, kuid on kohtasid, kus selle mõttetu \"õigusega\" midagi ei saavuta. Baatjushkat on vaja, autoritaarsust, see viib maailma edasi. Inimesi tuleb vist mõnikord fakti ette seada, et on nii, mitte teisiti. Demokraatia on tarkadele, lollidele on autokraatia. Tänaste seadustega kahjuks legaalselt inimesi mõjutada ei tohi. Jutt ei ole mõjutamine. Rääkimine on määgimine, tegu on see, mis mehe araks teeb. Illegaalset tegevust ei või aga propageerida...
Omalt poolt tsiteeriks, et propaganda on relv!

Kui valdav enamus vanatehnikahuvilisi ei ole võimelised oma liiklusvahenditega sõitma, siis jääb avalikkusele ja noortele mulje, et vanad asjad on katkised ja kehvad ning need tuleb ümber ehitada. peale ümberehitust saab alles korralikult liigelda.

Andkem paremat eeskuju oma originaaltehnikaga. Avaldagem muljet!
Ma ei tahaks kuidagi nõustuda sellega, et KEEGI tuleb ja otsustab MIDA mina võin teha oma varaga ... kui mulle meeldib uunik puruks lõigata siis ma seda ka teen ja pole kellegi asi määgida selle juures!!!

Iseasi on ühikondlik mõjutamine ehk siis läbi avaliku arvamuse tegevuse suunamine, ntx kui ikka iga teine või kolmas vastutulija ütleb, et sa oled mu** mees, siis kui pole just SM kalduvustega isik hakkab ehk mõtlema ... kui mitte just see m*** siis teised kellele ei meeldiks tänava peal enda kohta sellist arvamust kuulda.

Dad.
Dad-il on õigus, inimene ei saa otsustada, mida teine teeb või mida mitte.
Kõige hullem selle asja juures on see ,et inimesed kes saavad enda valdusesse haruldase eksemplari,on saanud selle ,kas tasuta või pudeli õlle eest ja ,siis hakkavad \"tuunima\".Autoregister ja politsei ning unicu klubid võiksid teha koostööd sellel teemal.Kõige naljakam on see,et EMEX-ist käib päevas arvata võib kuskil paarkümmend haruldust läbi.Leidsin eelmine aasta sealt WLA Harley raami koos mõningate juppidega!!!!