automoto.ee foorumid

Täisversioon: Delta kütusekulu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

ix001

Selline asi, et hiljuti sai soetatud delta. ise pole veel 100km ära sõitnud, kuid tundub et bensiini võtab natuke palju... et mis võib olla siis???Smile
viga võib olla umbes sajas erinevas asjas. Ka selles, et sõidad ainult lühikesi otsi ning punn põhjas.
Enne ei oska keegi sind aidata, kui kirjeldad seda kütusekulu asja sutsu rohkem. Hea oleks teada, kuidas sõidad, mitu L/100km bensiini kulub jne.

ix001

nagu ütlesin, ma pole sellega veel jõudnud 100km ära sõita. olen sõitnud 20 km umb ja bensiini võttis see ikka võrreldes tavaliselt kõvasti. ning punn põhjas ma pole sõitnud!!!
muide deltaga on sõidetud kokku 7000km!!!
No kui palju siis? liiter, 5 liitrit? pean siin mõistatama, kui palju sul tavaliselt bensiini kulus....
Delta kütusekulu on u. 2-3l / 100km, kui sul masin bensiini rohkem võtab, vaheta ära kolvirõngad.
Ja 7000km läbisõitu pole delta jaoks mingi näitaja, olen ise kahe nädalaga üle kolme tuhande km. maha sõitnud.
Minu delta dokumendis on kirjas et võtab 2,2 liitrit 100 km.
hmm

Kunagi omasin ka deltat, millel oli mureks suur bensukulu. Lõpuks sain aru milles asi. Nimelt väike ratas suur kaal ja külm mootor ei olnud hea kompositsioon. Enda deltal sain vist max kütuse kuluks 10l /100le. Mootor oli kusjuures uus. Lõpuks ca 60 km sõidetud viskasin paagi ja karpa vahelise sõela minema.
Siis reguleerisin karpat. Ikka ei aidanud, seepeale vahetasin karpa välja uue vastu, siis sain aru, et karpa oli vana mootori oma ja kulunud. Seega andis "vist" liiga palju kütet peale. Igatahes mulle tundus, et mootori kohapeal soojaks laskmine ja karpa vahetus andis tulemuse. Kuid pole kindel sest va 40km sõitu peale karpa vahetust müüsin masina maha.
Kolvirõngaste kallale ei jõudnud ma, ei uskunud et nad 60km sõiduga läbi võisid minna.

onyks

mu sõbra stella võttis toilast jõhvi ja tagasi sõites (umbes 40km) terve paagitäie bensiini ja stellal on see vist 4,5liitrit ma ytleks et see on suur kyttekulu aga edasi läks kyll nagu loom