automoto.ee foorumid

Täisversioon: Parempoolsega rooliga?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ei tea kas sobiwas kohas?Aga ikkagi.Kas EW saab arwele võtta säänset autot.Täna õnnestus sellisega sõita,küll reisijana.Päris huvitav oli istuda meie mõistes juhi kohal ja lihtsalt wahtida.
Saab arvele võtta:
1. postiautosid
2. ümberasuja- või pärandvara.

Selleks, et võtta arvele ümberasuja varana, peab päritoluriigis elama vist 1 aasta.
Millalgi oli siinsamas foorumis juttu, et kui ehitada hetkel vasakpoolse rooliga auto sama mudeli parempoolse rooliga variandi detaile kasutades ümber, ei teki samuti probleeme, tehnopassis ei ole kirjas, kummal pool asub auto rool.
Too oligi olnud ümberasuja auto.Klepsude järgi pärit Austraaliast.Aga tuled peaks ju siis ringi ehitatud olema.Noil ju walguswihk toisele poole?
No seda probleemide mittetekkimist tahaks küll näha Smile

Aga ümberasuja varal ei pea mitte midagi ümber ehitama. On nagu on.
PETSS Kirjutas:...tuled peaks ju siis ringi ehitatud olema.Noil ju walguswihk toisele poole?

Audi tehasemanuaalis oli spetsiaalsed joonised kuidas tuld kinni katta kui minna vasakpoolse liiklusega maadesse. Erinevat tüüpi tuledel olid näidatud pinnad tule klaasil mis kaeti teibi või muu materjaliga kinni. Arvan et siin saab ajutiselt samasugust lahendust katta.
ära parem taha. maanteel on millestki suuremast möödasõit omaette tsirkus. Linnasõidus pole muidugi eriti vahet, pigem on eeliseid - näiteks peatumisel on mugav väljuda kohe kõnniteele Wink Tõkkepuuga parklates jällegi tuleb ette võtta tükk võimlemist.
ja pealegi ei saa sa autot omades kõrvalistmel peaaegu kunagi sõita ja niisama haigutada ning lehte lugeda Wink

Vasakpoolse liikuluse jaoks ettenähtud autode tuledega on nii, et tuled peab vahetama/ ümber ehitama. Kasvõi viisakuse pärast teiste liiklejate suhtes (valgusvihu nurgad muidu tee keskele üles). Ja ka vestlused ARKiga on sellist vajadust kinnitanud. Hetkel ongi see töö käsil. Paraku on auto ja doonori mudelid veidi erinevad, niiet kogu esiosa tuleb ümber teha :S
Aastaid 7 tagasi sai mul üks tuttaw ka hirmodawalt kätte parempoolse rooliga Fordi.Ta nägi ikse üksjagu vaewa ,et toda ümber ehitada aga hakkama sai.