automoto.ee foorumid

Täisversioon: Restauraatorite päev - transport
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

walter01

Niisiis tuleb ju 1. mail Tagadil restauraatorite päev. Mida seal tehakse saate tuttvuda unic-moto lehelt, kuid mina võin pakkuda transporti kolmele uvilisele. Väljumine nagu eelmisel aastal Mustamäelt Ekstra poe kõrvalt parklast (linna pool, ekstra ja selli tankla vahel 219 maja ees) kell 08.00 1 mail. Transpordiks Punane Fiat või sinine RAF või veel midagi. Peale võin võtta ka teeäärest marsuudil Kurtna (Sõpruse-Tammsaare-Vabaduse-Viljandi-maanteel/tänaval) ekstra järgi tulema ei hakka. Eelis järjekorras on sügisesed kunded (Regadman, Allah). Sõit on täiesti tasuta, sest lähen ise niikui kuinii. Registeerimine privaati ja võiks ka siia teemase märgi jätta et teised teaksid.
Andmeid saan üle vaadata ja ühendust võtta alles Laupäev siis pääsen jälle netti.

eino
Minul pole kohta vaja, omal transport ja võin kolm tükki veel peale võtta. Kes tahab siksiga Tagadile saada võtku ühendust.
Start Sõpruse pst. lõpust.

Niisiis lood nii, et tuleb endalgi mõelda, kuidas sinna saada. Sooviks teada kes Tartu poolt liigub, äkki saaks ka siitpoolt ühe autotäie rahvast kokku, et bensuraha kokkuhoida ning lõbusam ka sõita.
RK
Endalgi tekkis probleem transpordiga.... SadSadSad
Kas mõnel Viljandlasel juhuslikult mõnd vaba kohta üle ole???
Tagasiside igati oodatud
tulen pyhapäeva hommikul helsingist.vöin yhe inimese siit peale vötta kui on.öhtul saab tagasi soome.laev läheb kell 15.00.
hommikul kell 8.00
Tartust kui auto täis saaks oleks EHK isegi nõus sõitma, kuid üksi ei tahaks ma mingil moel minna.