automoto.ee foorumid

Täisversioon: planeta spordile teine karbuss
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

tommy

tere

juhul kui ei peaks leidma korralikku mikunit või k62m karbussi, kas on olemas alternatiivi (mõne teise izhi oma või Jikov). Või on kellelgi pakkuda?
jikov karpaga peab mootor pöördes olema ....kuna kaob madal ots.

pl sport karpa ja teiste izhi karpa erinevus on aint dyysides =) Seega peaks sobima suvaline vene karpa ning pl spordi karpa remondi komplekt (on seal dyysid kaasas? ) Smile
tegelikult on erinevus ka karburaatorite \"peaavades\". K-62M ava on 32 mm, teistel vähem. siiski on meelde jäänud, et ühel mudelil (vist oli planeta-4) kasutati ka mingil ajal 32 mm avaga karbussi, kuid hiljem millegipärast vähendati seda.

tommy

Vot ma ise mõtlesin ka seda ava läbimõõdu asja, et kui saaks 32mm diameetriga karpa võiks selle justkui 1:1 peale panna?

dyysi ava suurus on teistsugune ikkagi .
tommy Kirjutas:Vot ma ise mõtlesin ka seda ava läbimõõdu asja, et kui saaks 32mm diameetriga karpa võiks selle justkui 1:1 peale panna?
Ma usun, et pöördumine mõnda kasutatud ratastega tegelevasse poodi, kus rattaid ise ka vahel osadeks võetakse, võiks pakkuda samuti sobivat alternatiivi...

Asp
vot-vot, korkel õigus, sest palju on liikvel kunagisest hiilgeajast pärit 32 avaga karbusse, millega 125cc (minsk) karti sõideti. seal võib igasuguseid aretisi sees olla. seega usalda, aga kontrolli.


korgits Kirjutas:dyysi ava suurus on teistsugune ikkagi .
tommy Kirjutas:Vot ma ise mõtlesin ka seda ava läbimõõdu asja, et kui saaks 32mm diameetriga karpa võiks selle justkui 1:1 peale panna?

kristen100

ise ostsin pl spordile \"MIKUNI\" karpa.
kõik oli iles kena, kuni nägin õhupuhastisse minevat ava..
see ei olnud tavaline vaid 1,5 korda suurem kui kollektorisse minev ots.
mees ise rääkis, et selle karpaga saab niipalju õhku kätte, et kui sõita 5 km punn põhjas pidi kolb silindrisse kinni jääma. yhesõnaga on karpa mingi krossi vendadele vms.
endale pole ju mõtet sellist peale panna..
nyyd on ikkagi mul K62 M peal ja töötab samamoodi.