automoto.ee foorumid

Täisversioon: k:iz-i käigukast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
nonii mul mõistus otsas. ostsin sygisel endale iz planeta 4-ja suhteliselt halvas seisukorras aga talvel sai nokitsetud(kap. rem) ning nyyd on mul uus silmarõõm aga seda rikub yx hall täpp.nimelt käigukast siis kui ostsin öeldi et sidur libiseb ja ei ole 2.käiku -nii see oligi aga vahel läx jälle sisse. ok mõtlesin et teen raami korda uued istmed jnejne aga kui jõudis kätte mootori kord siis tekkis mul mõtlemise vaheaeg võtsin lahti kõik klappis nagu peab ei mingeid lõtke va. see et oli paaril hammakal yx kax hammast maas need said vahetatud aga ikka sama jura ei ole 2. käiku ja kui kokku panin ei olnud ka 1. enam. olen proovind regullida igat pidi st. nende seibidega aga ikkagi pole. ning teine mure on see et sidur jamab olen sõitnud mitmete teiste iz-idega aga neil on väga kerge sidur. mul aga on nii et kui keeran maha siis on kerge aga ei lahuta aga kui lahutama panen siis jälle nii et tõmba trossil otsad maha. on kyll 6 siduri ketast ja regullisin ka nede vedru kruvidega -midagi ei paranend muide vahetasin sidurikettad ka ära.
see nii masendav nyyd peaegu suvi käes aga ei saa vuhiseda tuules
muidugi kui aus olla pole sellel tsiklil dokumente aga mull meeldib sellegi poolest parandada ja ta korda teha. missest et ei saa legaalselt sõita so. harjutan ennem kätt kui lähen kallite masinate kalle ja näitex siis selline proble tekib.
paluks siis nõu mida teha muidugi ma panin juba kuulutuse et ostan uue mootori aga tahax ikkagi seda ka käima saada.

aajaa tahtsin kysida ka veel et mis vahe on planeta 3-e ja 4-ja mootoril.
uhh nyyd sai pikk ja keeruline jut kribatud.
tänan tähelepanu eest!!!!Wink
kontrolli siduri varrast, seda jublakat mis varrast liigutab(süütemängu poolse kaane sees) ja vaata trossid ka üle. käigukasti kohta niipalju, et kui regullimine ei aita, siis proovi vahetada tiguvõll, käigukahvel ja hammasratas, võllid, isegi kui nad paistavad korralikud.
kas oled kindel, et sa käigukasti õigesti kokku panid, (need punktid tiguvõlli juures)
kui vaja, siis mult võid osta või vahetada käigukastijuppe.
tross on uus(ostsin uue) siis see siduri pulk-kas see peab olema yx pikk pulk või kahest kokku olen näinud mõlemat moodi ja käigukast pidi õieti kokku saamaaga ikka jama
mul on siduri pool sääl pulga augus siuke naelataoline jupp, siis on kuullaagri kuul, ja üks pikk varras (tehtud keevituse elektroodist), mis läheb otsapidi süütemängupoolsesse kaane sise.
kle kas sa tagavaraks ei soovi endale teist iz p4 millel väntvõll läbi, käigukast korras, kaasa saaksid veel ühe mootori, millel väntvõll enamvähem ja hunniku mootori, raami juppe.