automoto.ee foorumid

Täisversioon: Võrr riga magnet tuleb lahti ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul on selline probleem, et selle talve algusel võtsin mootori täiesti lahti. Puhastasin ja kontrollisin laagreid. Siis panin mootori 2 päeva jooksul kokku tagasi ja kuidagi lahja on, pole õiget tõmmet ja sidur libiseb kohutavalt. Ennem oli super minek ja võttis kruusal ka pappu all ringi. Siis sain umbes 2 nädalat nii sõita kui hakkas magnet lahti tulema. Sõidu ajal kuulsid, et hakkab vahele jätma. siis suretasin mootori välja ja kodus selgus, et oligi magnet jälle lahti. See jama kestab siiani! Kui töötamise ajal magnetit vaadata, siis on näha et on trajektoorist väljas (natuke loperdab;väntvõll ei pöörle ümber keskkoha). Kas keegi oskaks head nõu anda, et mis viga?


Ette tänades!
Väntvõll võib kõver olla, kiil ja/või kiilupesa võivad kulunud olla. Kruvi ei hoia korralikult kinni(keere kulunud).
Jah seda ma arvasin ise ka, et väntvõll kõver aga kuidas see nii kähku juhtus? ennem lahti võtmist ei olnud kõver aga nyyd on, ma isegi ei põrutanud seda rääkimata veel kuskilt maha kukkumisest. Kuid kas on võimalik see väntvõll võib sinna kuidagi valest sisse minna?
makuke Kirjutas:Jah seda ma arvasin ise ka, et väntvõll kõver aga kuidas see nii kähku juhtus? ennem lahti võtmist ei olnud kõver aga nyyd on, ma isegi ei põrutanud seda rääkimata veel kuskilt maha kukkumisest.

Ega Sa võllile lahtivõtmisel ja/või kokkupanekul äkki liigselt \"haiget\" ei teinud? Vasaraga näiteks.
Ei teinud omaarust. Kui midagi kopsida oli vaja siis ma seda tegin aga mõõdukalt.
Ega sa metallesemaega ei löönud, sest see võib tõesti midagi rikkuda.
Kui aus olla siis natuke ikka tuli suure lapiku kruvvariga koksida. Ok Nyyd sain ka põhjuse teada ja oleks vaja see likvideerida. Mida te soovitaksite teha? kas uus väntvõll osta või on mõni parem nipp olemas
Kui tal \"ennem oli super minek ja võttis kruusal ka pappu all ringi\", miks Sa ta siis üldse lahti kiskusid?
mul oli seal see \'\'õli kruvi\'\' mootori all ära murdunud. Originaalis oli see alumiiniumist ja ja teadagi on alumiinium väga pehme. nüüd sain selle kruvi vahetatud ja krt ......enam ei liigu yldsegi nii hästi kui enne. Selle puurimiseks oli vaja mootor kuni väntvõllini lahti võtta.



Äkki teadjad mehed oskavad öelda et mis tuleks vahetada või üle kontrollida.