automoto.ee foorumid

Täisversioon: Negatiivsete kogemustega ratas???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
unicman\ Kirjutas:
N2O\ Kirjutas:Mul vaja Minski sissesõit teha ja väga kaua ei viitsi jamada.

vot siit saabki alguse see ratta lõhkumine, umbes suhtumisega, et ah ma ei viitsi küll paar-kolm tuhat vaikselt töristada, tahaks ikke ratta ringi ka lasta....

Ma mõtlesin ajaliselt ja sissesõidu teen ikka ilusti ära. Minski ma ei tahaks lõhkuda, sest see tuleb teedel liiklemise ratas, mis läheb ka arvele ja paari päeva pärast saab ka uue värvi selga.

Siis kui tekib kihutamise ja rullnokkeerimishuvi peale, siis vaatan endale mingi muu masina, mis poleks uunikum ega väga korralik, kõrvale ja vajutan pisut rohkem gaasi kui muidu.

Halbadest kogemustest:

Ühest Pannoniast pole nüüd küll midagi head rääkida...
See pole ratta viga, vaid omanik oli 15 ja lappis ketti vasktraadiga ning sedasamust mootorikaant ei pannud ka kunagi peale. Roostest rääkimata.
Ja ma usun, et rõngad olid ka kinni põlenud vms, sest ega ta 125sest kiiremini ei liikunud ja suitses.

Selles kõiges on süüdi omanik, nagu ka enamuse teiste rataste vigades, kuid vahel juhtub ka praaki.

Ja siis veel üks Kovrovets (võib ka 2m olla), millest elulooma vist ei saagi, sest omanik on 13 ja sellist tola annab otsida. Sõidavad nigu automaatsiduriga Jawaga ja ise naeravad ega paranda sidurit ära.



Kõige hullem vene mootorratas on ka minuarust voshod. Kõikidel minu sõpradel, kellel oli voshod, läks alati 4. käik tuksi. Käima minekuga on ka kuidas on, aga too rohkem karpa süü... Teisest küljest on voshodil hea kiirendus ning bensiini võtab ka suht vähe.

Kõige parem on ikka ühe silindrine iz(56), jupiter on mul ka veel, ergas, aga alati on temaga paksu pahandust.
minu kogemustest peakõik masinad(võrr ,mopeed ,vosod, trušba) mida oman(omanud) olen 3000 km ikka ilma kättkülge panemata maha sõitnud muidugi kui bensiini valamised välja arvata.kui vosodi käigu kast on jah natuke nõrk vajab hoidmist:sõber suutis mul kahe kuuga kõik käigud ää kaotada,lõppuks oli automaatBig Grin lappis käige kuidas jumal juhatas.
Lehti: 1 2