automoto.ee foorumid

Täisversioon: Võrri kross
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
11.06 toimub Abja-Paluojas Viljandimaal noortekross. Kuid seal toimub ka start punnvõrridele. Ja just erakordne on see, et võrrid ei sõida mitte sirgeid tee lõike, vaid ehtsat krossirada. Kes on huvitatud ja kes tahaks sõitma tulla, lisainformatsiooni selle sündmuse kohta andku teada e-mail: Tarmo5@hot.ee. telefon 5218743
Njah, krossirada on vist tsipa liiga räige ilma vedrustuseta võrriga sõitmiseks.

iz3

ei noh vedrustus on suhteliselt suva.....nagunii väga suurt kiirust ei areta. Tähtsam on ,et jõudu jaguks ja et üles ei kuumeneks
Aga see ju ongi asja mõte ja vaatamist väärt et näha kuidas keegi sõidab või jookseb kui ei oska õigel ajal gaasi keerata. Ja omavahel võistlemine sammuti. Ja kõigile osavõtjatele on auhind, et pole vahet kas oled esimene või viimane ( mälestusese ju jääb aastakümneteks). Sellega muidugi kaasneb ka stardimaks. Ootan võistlejaid kes julgeksid teistega mõõtu võtta.

iz350

Mul oleks küll huvi võrriga krossirada proovida.Kui sõita ei saagi,siis rahvale nalja saab ikkagi teha.Punnvõrre üles mäge lükkavaid taate-poisse ei näe just tihti.Ja kas ongi vaja lükata,vähemalt paremad võrrid on juba võimelised väga järske tõuse(näiteks Männiku karjääris oli rajalt \"boksidesse\"minnes ikka päris korralik tõus,mida osad võrrid suutsid ikka omal jõul läbida)ja radu(talvistel sõitudel oli rada vahel naelte/piikidega päris krossikate poolt ikka päris roopaliseks sõidetut)läbima.Ja krosssõidu tehnika on paljudel võrriliiga meestel ikka kadestamiväärselt hea,leidub ju seltskonnas ka omaaegseid Eesti meistreidki motokrossis.Ja Vootelel on jäiga raami pärast muretsemiseks vähe põhjust,tal ju tagavedrustus olemasBig Grin.

Lähen ja hakkan oma võrrile taaskord krossikumme alla panema ja veel suuremat tagumist hammasratast treima.Heh-heh!!
selline suhtumine on hää äkki leiad veel mõned mõttekaaslased ja võrrisõbrad.
Meie võrre võib näha pilt.ee abja gümnaasiumi võrrid ja poisid, need poisid soovivad küll teiega mõõtu võtta
see on küll vinge asi mis siin korraldatakse!
need pildid asuvad siin: http://www.pilt.ee/view/342268/1/
Ei näe küll mingit erilist krossi seadet neil ratastel.
kus ennast registreeruda saaks?
Registreerida saab ennast sellel aadressil.
Tarmo5@hot.ee

raitz1234

niisiis kui palju tulex maxta???
Esimesel võimalusel kui olen saanud pea organisaatoriga sellel teemal vestelda annan teada. Kuna orgunnitakse TV kohale või starditasu suurem olla aga täpselt ei tea, aga annan teada.
Eile sain siis peakorraldajalt sellise inffi teada, et kõik selle stardiga vajaminevad asjad (registreerimine,auhinnad, starditasu,j.n.e) on minu kanda. Sellega palun kõiki kes tahavad tulla võistlema andke endast võimalikult kiiresti teada, siis ma tean kui suur peaks starditasu olema, praeguse seisuga peaks isegi 50eek välja tulema, aga mida rohkem teid sõidab seda ägedam ju teil endil. Jään registreerijaid ootama.
Tarmo
karlep Kirjutas:need pildid asuvad siin: http://www.pilt.ee/view/342268/1/

superhea mõte selline klubi tehaWink
lahe.. elaks sealkandis, sebiks omale mingi võrri ja hakk´aks kindlasti liikmeks... õpid tehnikat ja tuunid võrreBig Grin
Minu meelest nad ei tuuni võrre vaid teevad neid korda ja võibolla teevad isegi originaaliks, sest nagu öeldud: värvimine seisab raha taga\". Ootame ja näeme, mis nendest võrridest tuleb, kuid siiski on tore, et mõni täiskasvanu aitab koolipoistel midagi mõistlikku ja isegi kasulikku teha. Muidu nad käiks varsti ringi ja jooks teiste \"heade sõpradega\".

Aga jah jõudu tööle.

rnkx
aka
Rene Aus

Võrrimees

Lugesin kah seda kuulutust VINGE VÄRK !!! Ee jah hakkas endalgi midagi kupli all keema, kas sellist üritust veel tulemas on, asukoht küllaltki lähedal ja võrr on kah juba peas jupidest kokku pandud, et teeks kah tsuti elu põnevaks, aga vaatama tulen kindlasti. Kus kohapeal see kross täpsemalt toimub.

Hakkas huvi pakkuma see, et mis on nõudmised masinale ja kui pikk sõit kokku tuleb.
Kross toimub siis nagu varem öeldud Abja-Paluojas ( abja mõisas) tee juhatus abjas ja kui täpsemalt vaja helista ja ütlen. Nõudmised on kiiver, numbrimärk mistal taustal 200x200 , mis raami või mis rattaid keegi kasutab vahet pole pea asi et võrri mootor oleks peal, vanusepiirangut pole, rajapikkust ei ütle veel kuna peame vaatama kuidas ja kust kohast tuleb rada muuta kui muidugi üldse vajadust muuta on ja seda et pealtvaatajatel oleks ka jällgimisvõimalus parem. Ootan endiselt eelregistreerijaid.