automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mini ei käivitu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4

Kasutaja

Roono

tahaksin sõimata aga ei saa kuna sa kirjutasid et mitte sõimata.
kui sa ei tea moppidest midagi siis mine kusagile motopoodi ja osta sealt see gaasitross. kinnita nii et võta see gaasirutska lahti (kust gaas keerad) kui sul orig. gaas siis on selle alumiinium kesta all kaks kruvi sealt võta parempoolne lahti ja siis tuleb gaasirutska lahti. pane tross sinna kõrva taha ja asi korras. teise poole paned karbussi see on silidri küljes. keera see pealmine kaan maha(ühe kruviga) ning võta sealt siiber välja. gaasitross ühenda kõrva külge mis on siibri sees. ning pane tagasi kokku. tulede asja ma ei oska sulle seletada seda peaks ise tagema või siis keegi kes oskab.

Kasutaja

Kus üldse tallinna lähistelt motopoode leiab? Ja muide mul on gaasitross olemas küll, aga see nüüd küll originaalne pole =D

Kas gaasitrossi ots peab otsikuga olema?

Roono

gaasitrossi otsas peab olema väike junn.
Tallinnas on kaks enamvähem head motopoodi:

Tondimoto

Kloostrimetsa motopood
www.hot.ee/motopood

kx080g

ää gaasijuhe???Big Grin, pigem gaasitross. Üks trossi ots käib karburaatoris oleva siibri külge ja teine lenksu küljes oleva gaasirutska külge.

Kasutaja

Nonii, vaatasin asja üle siis.. See gaasitross(sry, enne ütlesin -juhe) on selline, et need väikesed traadid tulevad juba välja sealt trossist, ja mingeid otsi pole. Proovisin ühte kohta nagu panna selle sinna karbussi, üsna korras tundus(kuidagi sain selle sinna kinnitatud,kuid jah,otsikut vaja), hakkasin käima lükkama, tegi teist häält küll, kui gaasi vajutasin, aga käima ei läinud. Mis viga võib olla? Benssu on, kraan oli lahti, süüde korras, kuna proovisin näpuga järgi. Tundub, nagu midagi oleks puudu... Ja mul käepidemed pole originaalid, mingid isetehtud jullad pigem.

Kasutaja

Ühe asja küsin veel:
Kas kui sidur maas on, peabki saama seda vasakut rutskat vabalt liigutada? Sest nagu ma kunagi sõitsin, vahetasin ma käike ikka nii, et vajutasin siduri alla ja siis vahetasin, nüüd tundub, et sidur ei hoiagi teda, lihtsalt rutska liigub. Kas see peabki nii olema, või on märk sellest, et käigud ei tööta?

edit: Kas keegi teab kust minile juppe veel saaks osta? Kui saab üldse.
Äkki seletad mullegi kuidas näpuga süüdet kontrollisid?
Goositross on sul katki. Mine poodi ja osta uus.
Tross lase isal külge panna.
Arvatavasti siduti tross samuti katki. Vaata üle. Kui on siis osta see ka uus.(Või võimalusel võid ju parandada ka...aga lihtsam on sul vist uus osta.)
Kasutaja Kirjutas:...gaasitross(sry, enne ütlesin -juhe) on selline, et need väikesed traadid tulevad juba välja sealt trossist

Kui kiud katkevad, on Sul tagumine aeg tross vahetada.
Kasutaja Kirjutas:Kas kui sidur maas on, peabki saama seda vasakut rutskat vabalt liigutada?

Siduritross või selle kinnitused on Sul purunenud või lahti. Vaata üle kogu ahel heeblist kuni siduriketasteni.

Kasutaja Kirjutas:Kas see peabki nii olema, või on märk sellest, et käigud ei tööta?

Sidur ja käigud on igal sõidukiul jõuülekande kaks eraldiseisvat osa. Siduri mittekorrasolekust ei järeldu käikude (käigukasti ja/või käikude lülitusmehhanismi) mittekorrasolek ja vastupidi. Aga sõidu ajal käikude vahetamiseks on Sul sidurit vaja, muidu võid kergesti purustada käigukasti lülitusmehhanismid (-muhvid).

Kasutaja

Kärnataja Kirjutas:Äkki seletad mullegi kuidas näpuga süüdet kontrollisid?
Goositross on sul katki. Mine poodi ja osta uus.
Tross lase isal külge panna.
Arvatavasti siduti tross samuti katki. Vaata üle. Kui on siis osta see ka uus.(Või võimalusel võid ju parandada ka...aga lihtsam on sul vist uus osta.)
tegelt ma mõtlesin et mu onu nagu kontrollis, pani näpu sinna küünla alumisse ossa ja tundis kuidas elektriga lõi.
Kasutaja Kirjutas:tegelt ma mõtlesin et mu onu nagu kontrollis, pani näpu sinna küünla alumisse ossa ja tundis kuidas elektriga lõi.

Sellest, et ta vastu näppu siraki annab, ei piisa igakord, et ta suudaks läbi kokkusurutud bensiiniudu ka suraka panna. Veelgi enam - kui küünal annab sädet vabas õhus, ei pruugi ta iga kord seda teha silindri raskemais tingimusis.

Näiteks kollane/punane säde vabas õhus on halb enne; sinakas säde viitab, et säde võiks tekkida ehk ka silindris.

Kasutaja

Aga kust poest saaks osta uued käepidemed, gaasitrossi ja siduritrossi? Kuna neid vist läheb kõige rohkem vaja.. Ja kas kuidagimoodi karbussi ja muud puhastada seest ka saab, kuna mul oli bensiinikraan ööläbi lahti garaažis kogemata, ja hommikul tegi liigutamisel kahtlast häält.
Kasutaja Kirjutas:Aga kust poest saaks osta uued käepidemed, gaasitrossi ja siduritrossi? Kuna neid vist läheb kõige rohkem vaja.. Ja kas kuidagimoodi karbussi ja muud puhastada seest ka saab, kuna mul oli bensiinikraan ööläbi lahti garaažis kogemata, ja hommikul tegi liigutamisel kahtlast häält.

Tondi ja Kloostrimetsa motopoed abiks. Karburaatori puhastamiseks on mõistlik see laiali võtta. Düüsid tuleb suruõhuga läbi puhuda (traadiga torkida ei või!),

Kasutaja

Selline küsimus oleks, et kui ma motopoodidest uue gaasitrossi, siduritrossi, käepidemed ja küünla ostaksin, kas neil on mingid erinevused ka, et nagu sobida ei või vms?

edit: Ja kas sellel Tondi motopoel ka veebilehekülg on?
Minu meelest Tondi motopoel kodulehte pole.

Käepidemed sobivad vist ka isegi mootorratta omad, aga trossid peaks ikka v-50 või v-501 omad olema.

Kasutaja

Aga kus see tondi motopood asub siis?
Palju need kõik asjad maksavad ka(öelge palun siis selle nimetus vms ka, kergem meelde jätta siis)? (gaasitorss, siduritross, käepidemed ja küünal) Mingid sellised, mis kindlalt ikka minile sobivad =)
Kasutaja Kirjutas:Aga kus see tondi motopood asub siis?

Tallinnas Tondil. Tondi tänava ääres. Vanast Springthali suvemõisast ehk Tondi ja Linnu tee ristmikust veidi edasi (edela poole) ühe \"hruštšovka\" (tüüpprojektiga 1-319 korterelamu, paneelidest) esimesel korrusel. 20. sajandi algul ehitatud kuulsate Tondi kasarmute vastas.

Kasutaja

Keegi võiks tõesti öelda hinnad nendele asjadele, oleksin väga tänulik Smile Ja valdo, kas saaksid aadressi öelda?
Lehti: 1 2 3 4