automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tunturi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Tunturi

Mul on Soomest toodud mopp (või skuuter?) Tunturi 50cc variaatoriga.
Ühel hetkel tekkis selline mure, et ei saanud käima enam teda. Või õigupoolest kui vänta anda siis ta korraks käima läheb aga sureb siis kohe välja. Uurisin siis natuke ja avastasin, et siduris oli üks vedru katki läinud. Tegin selle korda aga midagi kasu ei olnud. Karbussi puhastasin ka ära ja lasin filtrid suruõhuga läbi.

Oskate pakkuda võibolla milles asi.
Vabandust et OT:
Mis hinnaga Sa selle said?

Teemasse:
Säde ikka on?
Proovi katsetuseks mõnda teist küünalt,
vaata süüde üle.
mrt36 Kirjutas:Proovi katsetuseks mõnda teist küünalt
Kohe ei tasu osta poest uut küünalt, tuleks vaadata vana üle, sest see võib lihtsalt olla tahmakihiga kaetud ja siis tuleb see ära puhastada.
rnkx Kirjutas:Kohe ei tasu osta poest uut küünalt...

Tasub ikka. Küünal on selline kulumaterjal, mida võiks mõni isend ikka tagavaraks olla. Muidu on kunagi äkitsi vaja ja ei ole võtta...

Aga noh... puhastada tasub küünlaid ju otse loomulikult. Ma olen vanadest rauasaelehtedest teinud küünlapuhastuskraabitsad ja lõpuks isend tööorganid asja atsetooniga läbi pesnud.

Tunturi

See maksis päris palju. Mina selle raha eest ei oleks seda ostnud. Isa ostis.

Ma ei tea, mis värk oli aga kui see mul katki läks siis võtsin kohe istme alt tutika küünla ja keerasin alla aga ikka midagi ei tominud.

Nüüd võtsin küünla alt ära, puhastasin ja väänasin vahet suuremaks. Simsalabim esimesest paugust läks käima ja töötab ilusti. Ma arvan, et asi oli selles, et sidur vedas koguaeg ja seepärast tahmas küünla ära