automoto.ee foorumid

Täisversioon: elektronsüüde
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tahaks ehitada võidusõidu võrrile elektronsüüte. Ja plaan on järgmine:
Kasutan Deltalt pärit süüte rootorit, millel on see jämedam osa maha saetud st. alles on ainult anduri osa. Ja anduriks on sama Delta süüte andur. Nüüd siis küsimus - kas see \"hõbekarp\" on võimeline töötama ka, ütleme 12V aku toitel? Kui ei ole, siis tuleks leiutada mingi elektronskeem. Endal oli plaan teha asi mikrokontrolleri juhtimisele (Basic Stamp 2), et saaks ajastust vastavalt pööretele muuta.
Ühes teemas kirjutas nurr:

No minu teada on nelja tähisega hõbekarpi... oh tegelt on neid veelgi, kuid need pole väga levinud ja hetkel vast pole mõtet neid mainida.

Need neli on siis tähistega 251.3734; 252.3734; 261.3734; 262.3734; Neist esimesed kaks on 6V ja viimased kaks 12V. Mul ongi nendest 12V ühte vaja.

Miks ma aga mopeedide teema alt 12V hõbekarpi otsin on see, et need viimased kaks (12V) sobivad ka 6V süütesüsteemile (ehk mopeedile). Aga esimesed kaks (6V) põlevad 12V-ses süütesüsteemis läbi.



allah Kirjutas:Siin üks lihtne skeem: http://www.zone.ee/iz-350/Elektronsuude/
See on kontaktidega kahjuks.
Kunagi kauges lapsepõlves oli ühel sõbral keegi võrrile aretanud Partneri või Husqvarna mootorsae süüte.Igati asjalik asi oli.Käivitus iga ilmaga ja edasi läks see võrr ka hästi.Tal vist onu remontis Metsapunktis mootorsaagisid.Ei tea,kui palju seal ümberehitusi oli vaja teha, aga ilusam nägi igatahes välja ,kui traktori magneetoga võrr.Kui mälu ei peta ,siis mahtus see vigur kõik originaal kaane alla ära. Võrri 45 ccm juures ei ole minu arvates süütenurga seadmine vastavalt pööretele oluline.Originaalis ju ka ei ole seda regulaatorit.