automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tuula väärtus?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna oleks vaja lähima kahe nädala jookusul hädasti raha siis olen sunnitud oma Tuulast loobuma. Oleks vaja teada kui palju on selle väärtus, vaevalt et vajaminevat 10000eek selle eest saab aga midagi ikka peaks saama. Ja veel kus asub Tuulal raaminumber mille järgi kindlaks teha tootmisaasta? Dokumendid ka puuduvad. Sammuti on puudu küljeplekid. Praegu on peal Muravei mootor aga selle võtan maha kui müügiks läheb. Originaalmootor on olemas aga mingid laagrid pidid läbi olema.
Tuula
PS: tegemist ei ole müügikuulutusrga vaid lihtsalt hinnauuringuga.
Olen Rakveres näinud rattapoes müügil heas korras motorollerit (vist oli Tuula, täpselt ei uurinud) ca 30 tuhande eest. See võiks hinnaküsimise juures lähtepunktiks tulla.
Raimond Kirjutas:Olen Rakveres näinud rattapoes müügil heas korras motorollerit (vist oli Tuula, täpselt ei uurinud) ca 30 tuhande eest. See võiks hinnaküsimise juures lähtepunktiks tulla.


see ei olnud tuula, vaid vjatka, praegu on seal müügil cezeta!
Ära ikka 30 tuhat küsi, otsi teine samasugune veel ja küsi 50 tuhat tükist, kokku tuleb ilus ümmargune summa, kena vaadata pangaarvel
sass Kirjutas:Ära ikka 30 tuhat küsi, otsi teine samasugune veel ja küsi 50 tuhat tükist, kokku tuleb ilus ümmargune summa, kena vaadata pangaarvel

Big GrinBig GrinBig Grin Optimistid eestlased, müütada võite jah oma 30K ja 50K-ga kuid kardan et sellise kuulutuse peale on vaikus.Big Grin Ennemgi nähtud genialiste, kes loodavad mega summasidBig Grin

Kuid asjast, kuna sul nagu aru saan, sellel rolleril ei ole dokumente, siis eriti palju küsida ei saa.
Vast 5000.- või isegi vähem on reaalne summa millega võid sellest lahti saada
Nii sitas seisus ja dokkideta isendi eest küll üle 2000 ei saa.

Raami nr on
plekitüki peal, mis on raami ülemise toru küljes neetidega (pildil näha masslüliti vastas)

http://www.pilt.ee/photo/235658/4525412/


Mina ostsin oma tuula 1200 kr, taastamise peale läks ka hulga tuhandeid, kaks korda on tahetud ära osta, üks venelane pakkus 5000 kr ja somm 8000, seega 5 kkr on korras isendi turuhind vast


to tziklivend -- sa naljast aru ei saa
Nägin täna ühes metallikokkuostus Tuula küljeplekid kõrvale tõstetud. Rumesinised ja vist suht. korralikud. Omal olemas Tuula 200M 1963, ei mäleta praegu nr. kohta , kusagil küljepeal oli, võtab aega kui ta muu sodi vahelt välja kaevata. 5000 ilma dok. oleks minu arust liiga hea hind loota aga lootuseta on elu kurb!
Minu Tuulal pole ei massilülitit ega ka raami numbrit. On äkki veel mõni koht kus see asuda võiks?
Masslüliti on mul omaaretatud.

Usun, et sul on see plekitükk kaduma läinud, sest ta on seal kahe viletsa neediga ja pealegi roostele väga vastuvõtlik. Väljalaskeaasta on sinna vist värviga peale lastud, seega vaevalt sa seda enam kindlaks teed. Parem osta juba dokid.
Minul oli seal ka ainult paar sissepressitud nr-t näha, muu oli kustunud.
Tuulal on sissepressitud nr-d veel (esilaterna võru all, jalgadealuse pleki kinnituskohas) aga ei tea, mida need tähendavad.
Mulle justkui meenub, et minul nr. oli löödud ikkagi raami sisse-peale, plekitükki ei mäleta. Küljeplekid tõin ära, sirged aga ainult plekk, kummiribad ja mis veel kõrvaldatud, võimalus vahetada , ka raha vastu aga Sul vist -10000?
kass Kirjutas:Mulle justkui meenub, et minul nr. oli löödud ikkagi raami sisse-peale, plekitükki ei mäleta. Küljeplekid tõin ära, sirged aga ainult plekk, kummiribad ja mis veel kõrvaldatud, võimalus vahetada , ka raha vastu aga Sul vist -10000?
Asi päris nii hull ka ei ole. Plaanin seda vahetada ühe X-asja vastu, selleks vaja ka väärtust teada et mitte tünga saada.
Teate, avastasin täitsa juhuslikult pilti(reaalset) vaadates raami numbri plekitüki asukoha- raamitoru peal neetidega kinnitatud. Seesama pilt ka üleval nii et palun väga:number