automoto.ee foorumid

Täisversioon: Järva-Jaani vanaautode varjupaiga üleskutse
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Head foorumikaaslased! Palume infot, kust võiks leida RS 09 tõstukit. Meie ümbruses töötab neid T-16`le paigaldatuna päris mitu. Varjupaigas oleks sellisest tõstukist palju abi, seda enam, et T-16 olemas. Eriti loodan ma kasutajatele Simmu Jee, Valdo, Sillu, Andres 22, kui ka kõigile teistele. Jään põnevusega ootama.
Üks kõrvalepõige,
koduleht vajab ka uuendamist teil Smile
Kas saaksid panna üles selle RS09 pildi, siis lihtsam aru saada.
[Pilt: rs09_124_fer.jpg]
Selline on RS 09, pilt saadud \"Sillu\" käest.
Väheusutav, et RS 09 pilti, millel tõstuk küljes nii lihtsalt leiab, aga püüan lähiajal pildistada ühe T16 agregaadis RS 09 tõstukiga.
laen digika akud täis, siis teen pilti. meil traktor koos tõstukiga.(orig)
Mingi aeg tagasi olen lõuna-eestis päris mitmes talus näinud - kasutatakse sõnniku laadimisel Smile
[Pilt: old.jpg]
[Pilt: old1.jpg]
[Pilt: old2.jpg]
Siin siis tõstukitega RS 09d. Pildid jällegi saadud \"Sillu\" käest.
Ühte tean Olustvere lähedal. Jäi juba mingi aasta tagasi seisma alustraktori mootori väntvõlli purunemise tõttu ja ma hästi ei usu ,et see mees masina taastamise ette võtab. Püüan uurida ,kas asi on saadaval ja kui ,siis mis hinnaga.
Olustvere omaga on jutt konkreetne: see ei ole saadaval. Pilte küll tegin ,aga kuna nende ülesriputamine on millegipärast üle mõistuse keeruliseks aetud ,siis jääb see minu poolt praegu tegemata.
[Pilt: IMGP6929.JPG]
Leidsin isa pildistatud traktorite seast. Ise pildistasin samal ajal teisel pool hoonet 51 pikka kabiini Smile. Ei asu väga kaugel Järva-Jaanist. \"muuseumipapa\" peaks seda kohta teadma.
andres22 Kirjutas:[Pilt: IMGP6929.JPG]
Leidsin isa pildistatud traktorite seast. Ise pildistasin samal ajal teisel pool hoonet 51 pikka kabiini Smile. Ei asu väga kaugel Järva-Jaanist. \"muuseumipapa\" peaks seda kohta teadma.

Küll vana jutt ja vana pilt, aga kohta tean küll. Peremehel traktor koos tõstukiga igapäevatöös. Aga see 51 pikk-kabiin, mida pildistasid, õnnestus küll ära kaubelda ...

NB! ENDISELT SUUR VAJADUS RS 09 TÕSTUKI JÄRELE!
Mullu sui oli selline masin Leisi kantis Saaremaal.

[Pilt: IMG_1284.jpg]

[Pilt: IMG_1287.jpg]
[Pilt: p4100001a6cu.th.jpg]


Mul siis selline isend. Olgugi, et see päris teemasse ei lähe, aga kuna siin nüüd erinevaid tõstukiga RS-09-d eksponeeritud, siis ehk Muuseumipapa ei pahanda. Ära anda see kahjuks ei ole.
Kelm Kirjutas:[Pilt: p4100001a6cu.th.jpg]


Mul siis selline isend. Olgugi, et see päris teemasse ei lähe, aga kuna siin nüüd erinevaid tõstukiga RS-09-d eksponeeritud, siis ehk Muuseumipapa ei pahanda. Ära anda  see kahjuks ei ole.

Härra Kelm! Tundub, et kogud just neidsamu isendeid, mis meil täpselt ihaldatavad. Eks konkurents ole küll edasiviiv jõud, aga ikka on kuidagi kade, et Sina meist ette jõudnud oled ... Siiski lohutan end sellega, et küllap kunagi meilgi virtsapütt ja RS-09 tõstuk olemas on! Juba üks hea foorumikaaslane andis lootust, et tema käest tõstuki saada võiksime, eeldusel, et see tuleb paigaldada RS-09-le, mitte T-16-le, nagu meil plaanis oli.
onuaugust Kirjutas:Mullu sui oli selline masin Leisi kantis Saaremaal.

[Pilt: IMG_1284.jpg]

[Pilt: IMG_1287.jpg]

Kas elad ise Saaremaal? Või omad rohkemat infi selle isendi kohta? Teeks automotofoorumlaste dessandi Saaremaale ja üritaks uueks omanikuks saada?!
No siis tuleb Sul varjupaika RS-09 ka muretseda. Mina olen aru saanud, et seda veel pole. Mul praegu paar tükki soolas, kui hind mõistlik, toon ära, siis võibolla saab üks varjupaigalegi. Kõik ,aga selgub siiski peale seda, kui hind teada.
Ja miks ka mitte ei võiks üks suhteliselt originaalilähedane RS 09 Varjupaigas ollaSmile RS 09 kusjuures on üks minu lemmikmasinaid ja mul oli tõsiselt kahju, kui need omapärased ja ilusad liikurid 70.-te lõpul ja 80.-te algul meie põldudelt kadusid...
Ka minul tõstuk olemas tänu kelmile. Samas vedeleb õues 09/122 aastast 66. Et kui kellelgi huvi lihtsalt vanuse pärast siis võtke ühendust. Käigukastis reversi hammasrattad õhtal ja mootor käivitus viimati ainult vedades (nii kulunud). Ise pole teda kordagi käivitand. Kabiin maha lõigatud. Kui muuseumi siis annan korras kasutatud hammasrattad kaasa.
Kas muuseumisse pole ikka tõstukit saadud? Lisan pildid, kus vaene talunik on olude sunnil ise RS 09 -le tõstuki teinud.
Samas ka väike üleskutse neile, kes juhtumisi Raplamaale satuvad ja vaba aega on (Kohilast umbes 12 km). Mul jäi üks RS 09 -2 vaatamatta, millel olevalt ka tõstuk. Masin ja tõstuk olevalt mittekomplektne ja müügis. Kui kellegil aega ja satub sinnakanti ning saab fotosid teha, siis võtku minuga ühendust, annan kontaktandmed.

Marko
53806079
Lehti: 1 2