automoto.ee foorumid

Täisversioon: Vaja lahket abivalmis inimest (autoga)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Solenoid

Nüüd lõpuks kui autol on 99.9% kõik korras tuli välja et aku on nõrk, ja kedagi pole käepärast autot tõmbama võtta, kas oleks mõni hea inimene Tartus Annelinna lähedal ja saaks abi pakkuda? Järelveduköis on mul olemas, autol on kirjutatud u. 1200 Kg. Mu tädi sõitis oma autoga just 5 sekundit enne minu saabumist maale ja tuleb alles neljapäeval tagasi, minul on vaja esmaspäeval Tallinnasse sõita Sad

See 0.1% on mootori ühes vooliku augus, kuhu ei lähe ühtegi voolikut. See asub peale karbutaatorit ja enne plokikaant, üks vooliku jupp on karburaatoril mis on kruviga kinni pandud ja ma ei oleks imestunud kui see auk enne ka lahti oli... kõike ka ei mäleta.
Corsa on kerge auto, selle lükkab paari inimesega käima. Või tahab ta sul pikemat paela otsas lohistamist,et käima läheks.

Solenoid

Just selles ongi probleem, ma ei tea aga viimane kord kui seda käima vaja tõmmata oli oli vaja päris suurt kiirust (ca. 20-30Km/h), kuigi nüüd on starter korras ja kõik silindrid (teoreetiliselt) käivad. Teine probleem on see et seda \"paari\" ei ole... kõigil on praegu midagi teha.

Solenoid

Kui see bens on ära voolanud, kas seda tirides tuleb bens tagasi üles? Või nii või teisiti pean ma bensu voolama otse karbutaatorisse?
võtad õhufiltri maha ja kallad veidi bensu otse õhulõõri ja lükkad käima.

Solenoid

Ok, see käimalükkamine läks korda, aga SILINDER IKKA EI KÄI... me vaatasime kas sädet oli ja oli täiesti olemas, üks imelik asi oli see et kui toore peale tõmmata läks silinder käima, ja kui ära lasta siis tasapisi hakkas vahele jätma kuni ei käinud enam üldse... mida kuradit viga on???
Saab ehk kollektori ja plokikaane vahelt lisaõhku (Võtsid sisselaskekollektori maha kui plokikaas pealt ära käis?)?

Solenoid

Võite üles tõusta ja plaksutama hakata, see auto ei lähe mujale kui EMEXisse või lammutusse. Silindri kolvil midagi viga, tihend vist... igatahes auto ei kuulu ikka mulle ja suvel viin ta jälle garaazi Tallinnasse, krt võtaks seda sitta, täna läks tuju nii pahaks...

Teema lukku ja unustage kõik mis ma kunagi öelnud olen

*Kummardus*
Solenoid Kirjutas:Võite üles tõusta ja plaksutama hakata, see auto ei lähe mujale kui EMEXisse või lammutusse. Silindri kolvil midagi viga, tihend vist... igatahes auto ei kuulu ikka mulle ja suvel viin ta jälle garaazi Tallinnasse, krt võtaks seda sitta, täna läks tuju nii pahaks...

Teema lukku ja unustage kõik mis ma kunagi öelnud olen

*Kummardus*
Mul oli täpselt sama tunne kui maale sõites plokikaanetihend otsad andis, pidevalt pidi peatuma ja jahutama. Pealegi ei töötanud ka see silinder mille juurest tihend katki oli ja jahutusvedelik silindrisse jõudis. Puhas see kolb ja silinder ning plokikaan lahtivõtmisel igatahes olid. Sel hetkel tuli otsus maha müüa ja umbes kuu hiljem saa ka teostus.