automoto.ee foorumid

Täisversioon: Uraali hooratas/sidur
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Probleem on järgmine: kuna masin oli eelmise omaniku käes üle 10 aasta õues seisnud, oli sidur kinni roostetanud. Suruõhupüstoli ja MoS2-ga sai kuidagiviisi lahti, kuid nendes punnidest, millega sidur kinii käib, on kahel vint maas.
Praegu on mul 2 võimalust: panna pikemad poldid ja loota, et peab või siis lasta need 2 punni ära vahetada.

Küsimus on järgmine: kas need punnid käivad keermega või press-istuga, kuidas neid lahti saab ja kas neid saab vahetada?
lammutasin mõned päevad tagasi uurali katelt ning minu mäletamist mööda sai neid punne vahetada. 100% kindel küll ei ole, kuna ei olnud siis tarvis seda kontrollida. võta tõmmitsaga hooratas maha ning siis näed. igal juhul on nende punnide vahetamine võimalik - puurid vana välja ning pressid uue asemele (lased mõnel treialil teha) ning keevitusega kinni.

Edit:
ühe \"pisiasja\" unustasin. ära mingit teist hooratast külge pane, kuna väntvõll läheb siis tasakaalust välja (väntvõlli tasakaalustatakse koos hoorattaga).
Poleks selle peale tulnudki, et tasakaalust võib välja minna. Tänan, et hoiatasid.
Ma vaatasin siin vahepeal, et ehk saan niimoodi teha, et augud (2 tk on probleemsed) keermelõikuriga üle käia, roostest puhtaks ning mingi pikem polt sisse panna, lõpupoole võib keere olla säilinud piisavalt.
Samas, tekib siis uus probleem et kust sellst polti leida (kaheksane(vist), peitpeaga, keermestatud lõpuni). Sinna tavalist ei keera, kuna see hoorattakamber on ikka suht kitsas.
poldipoest või külasepalt/treialilt