automoto.ee foorumid

Täisversioon: mis masinaga on tegemist?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

karukoobaz

tean et iz -71, kas see on jup 2? või mingi muu pill?

http://www.pilt.ee/photo/451323/9442909/

Jup2 vast jah neil piltidel, kui Sa väidad 71. aastast aparaadi olevat. Esimese seeria Jupiteril (mitte Jup1, vaid lihtsalt Jup) on taga 56ga sarnane tilktuli; mul on endal säänne aparaat.

Fotod on üsna halva kvaliteediga ja sealt ei ole just palju näha. Tuvastan vaid seda, et üks küljekarp on puudu, esilaterna optiline element ja võru ka puudu. Puudu on ka süütemängu kaas ja arvatavasti ka ketikaitse (kett peab käima kinnise ruumi sees tolmuvabalt). Viimase osas pole 100% kindel, kuna foto nigel kvaliteet ei võimalda täpselt väita.

Leistangi kummiotsi on parandet isoleerpaelaga ja midagi on juhtunud/tehtud ka elektrisüsteemiga, sest huupi veetud sirga-sorga juhtmeid jookseb igapidi ja vägagi ebasobivate kohtade pealt. Leegitorud näivad olevat roostes või siis kinnipõlenud kõntsaga kaetud.

karukoobaz

mul absoluutselt kõik jupid olemas, aga elektrisysteemi on jah keegi nii näppind, et ma pean praegu karuvaeva nägema et sada korda saada!
Kui ei ole plaanis asja originaalina taastada, siis on vaja ainult teatud hulk juhet, kaablikingi, jootekolbi kingade otsajootmiseks, isoleerpaela juhtmete kimpu keeramiseks ning head tahet, et kogu sellest tegevusest elektrijuhtmestik valmiks. Ja soovitavalt ikka varjatud kohtadest - paagi alt jms- , nagu tehases oli.

Ja soovitavalt testrit juba valmisehitet ahelate kontrollimiseks.
olemasolev küljekarp on 3. seeria oma. silindripead tõenäoliselt samamoodi (muust ei saa aru). samuti on ise aretatud suunatuled sinna ja paagi kork on uuem.