automoto.ee foorumid

Täisversioon: Võrril kaob jõud ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere. Probleem siis selline, et võrril pole jõudu. Lükkan käima...tuurid on head...Hakkan sidurit vabastama ja äkki tuurid kaovad ja jõudu pole. Kas viga võib olla süütes? Või on äkki liiga väike/suur düüs?




Targemad aidake
ette tänades!
Keera segukruvi umbes ühe ringi võrra välja poole (vastupäeva).
Neid vigu saab seal tohutult olla, kontrolli kõik tihendid üle ega õhku kuskilt juurde ei saa, siis kui see ei aita vaata kas sul gaasisiiber täiesti üles välja läheb, mul oli selline jama ,et läks aint veerand lahti ja küttesegu võis siis kruvida lõpmatuseni... pöörded jäid ikka samaks.
Samas silindri kompressioon, kuskilt tihendi vahelt õhku läbi ei lase? Silindri ja karteri vaheline tihend on ka väga tähtis, sest muidu ei imeta küttesegu silindrisse.
Düüsis ja süütes ei tohiks viga olla.
proovisin neid asju ja sain pöörded ka kõrgele ja asja tööle aga saab vist liiga palju bensiini peale, sest lahtise kraaniga ei taha minna tööle aga kinnise kraaniga võtab head tuurid ülesse ja varstu sureb välja bena puuduse tõttu. Kui vaheeal kraan lahti teha siis töötab kuid on kuulda et saab liiga paju peale. Mida teha mul enam väiksemat düüsi pole.
Segukruviga saad reguleerida bensiini hulka.
Kui hakkad segukruvi sissepoole keerama siis mootor sureb välja. Kuid kui kraan pooleldi lahti teha siis natuke saab sõita.
Arvatavasti on sul ujuk paigast ära ja bents voolab piiramatus koguses mootorisse. Võta see kaan karburaatorilt ära, mille peale bensuvoolik tuleb ja siis vaata kas ujuk on õietpidi sees ja nõel läheks ika sinna ülesse auku.
ujuk võib ju ka katki olla nii öelda \"upub bensiini sisse ära\" ja ta ei takkista niimodi bensiini peale voolu!
Tänud kuid mul on ujukiga omaarust kõik tipp-topp. Kuid kas mu ujuk ei või olla liiga kitsas, et laseb bena liiga palju peale. Ise ei tulnudki selle peale, et ujukiga on viga midagi.
Bensu pealevoolu ei sulge mitte ujuk vaid ujuki küljes olev metallist nõel. ujuk peab olema teravik ülespoole.
juct nii mul ongi

Pauka

karteri tihend kontrolli üleToungue