automoto.ee foorumid

Täisversioon: stellav50m\'i silinder
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

sassikas852

Mul on silindris siis väike kriips sees. Kas seda annaks millegagi parandada? Või on vaja uus osta? Kui on vaja uus osta siis palju see maksab?

Kunagi olid mõned teinud mopeedidele ja võrridele veel ühe kolvirõnga koha, aga kas sinna tehti kuidagi tihvt ka? Kui tehti siis kuidas?? Ja kas lisarõngas muudab moootorit oluliselt??

ette tänades sassikas852
oleneb sellest, kui suur/sügav kriips on ja kus ta silindri sisepinnal asub. Lisarõngas teeb paremaks ainult juba pooleldi p....s mootori, kui sul kolb-rõngad normaalselt tihedad, siis teeb kolmas rõmgas masina ainult aeglasemaks.

sassikas852

See kriips ei ole väga sügav no nii et näpuga tunned ikka ära, et on aga no mingi 0,2 mm sügav. See asub silindri vasaku külje peal kui silinder mootoril peal on. Aga kas seda on võimalik parandada(kuidas)?
Ja kui ei ole, siis palju maksab uus silinder?

Ja seda kolvirõnga kohta ei ole siis mõtet teha.
Parandada ei ole silindri peegelpinna kahjustusi võimalik. On võimalik asi \"puurida\" ümber remontmõõtu spetsiaalpinkide peal, kuid see eeldab remontmõõdus kolvide/rõngaste olemasolu/kättesaadavust. Minu teada mopeedidele remontmõõdus asju ei tehta, erinevalt autodest/mootorratastest.

Ning lasta silinder üle puurida/teha spetsiaalse tellimustööna remontmõõdus kolb+rõngad on palju suurem/kallim töö, kui hankida lihtsalt uus silinder. Tegu on ju üüratutes kogustes valmistet masstoodanguga, mille kättesaadavusega ei ole probleeme.

sassikas852

aa aga kui palju maksab silinder?
sassikas852 Kirjutas:aa aga kui palju maksab silinder?

Kloostrimetsa motopoe tel on 623 8246.
Tondi motopoe tel on 677 3030.

Mõlema poe kohta on teave muide foorumist korduvalt läbi jooksnud, otsing abiks. Foorumisse on küsimust mõtet püstitada vaid siis, kui sama küsimus pole siit varem läbi käinud.

Teema lukus.