automoto.ee foorumid

Täisversioon: probleem muravei-ga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
nii...on siis selline probleem muraveiga et senikaua kuni starter veab seni mootor töötab aga kui starteri lahti lased sureb välja..mul alles eelmine aasta töötas veel...asi oli selline et sõitsin külavahet ringi ja kui mäest üles hakkasin sõitma kadus äkki jõud ära...nüüd on siis roller aasta otsa seisnud...ostsin isegi uue karbussi et äkki on asi selles aga paistab et ei...vajan hädasti abi !!
Kui jõud ärakaob siis mootor hõre. Enda muraveil sääne asi, et tükk aega tuuritama pidi enne kui tuurid üles võttis ja siis läks aga võtsin õhpuhasti tagant ära käib paremini. Kuni starter veab seni mootor töötab? Proovi muraveid käima tõmmata vaata mis siis teeb. Ja proovi õhupuhastit kah tagant äravõtta äkki töötab siis.
Tõenäoliselt juhtus midagi kolvi või rõngastega. võta katel lahti ja vaata. eelnevalt oleks mõtekas muidugi kompressioon ära mõõta.
kolvirõngad said vahetatud uute vastu...kompressioon sai kah mõõdetud...mis kompressioon olema peaks?? aga kas probleem ei saa olla ESKA-tihendites?? (äkki kirjutasin valesti..loodan et saite aru..)

husu

ega sul 3 klemmiga süütepool ei ole. kui on siis on takisti läbi.see valge kivist asi mis süütepooli küljes on. süsteem on ideena siuke et käivitamise aeg lastaxe pinge otse süütepoolile, sest käivitamisel pinge langeb ja süütepool saab käivitamise aeg piisavalt pinget. kui käivitamine lõpetada siis lastaxe pinge läbi takisti , see on sellex et vool liiga suurex ei läex ega süüte poolt läbi ei kärsatax. kui takisti läbi on siis ei jõua pinge süütepoolini ja ongi kõik. kui kolme klemmiga ei ole siis ei tea ei oska aidata.
Mul oli sama jama kui ma endale muravei ostsin.Ma sain sellest jamast nii lahti ,et puhastasin relee kontaktid ära.Kui kellegil on muravei releed siis andke teada.Panin invakale sama mootori peale ja nüüd on relee puudu.