automoto.ee foorumid

Täisversioon: UAZ ja tema \"neetud\" sidur
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere, olen proovinud nii hea kui halvaga kuid UAZi sidurit ei saa lahutama. Vahetasin siduriketta, -korvi, survelaagri, siduri töösilindri ja tsekkasin ka siduri peasilindrit kuid mida pole seda pole. samas on aga nii, et kui sidurikäppasid pääle krudida siis hakkab survelaager kaasa vedama ning sidur lahutab kui aga regullida norm asendisse siis laager jääb küll vabaks aga enam ei lahuta. Panin ka väikesed seibid hooratta ja sidurikorvi vahele ka see ei aita. Öelge keegi, mis ma veel pean tegema et asi tööle saada . emexisse ei taha vii kuna masin aint 12 aastat vana ja läbisõit 22 tuhat kilomeetrit.
kas üldse ei lahuta - või on \"probleem\" ainult teise käiguga?

sest uazikul puudub 2.käigu sünkrorõngas Smile

teet,
kunagi kah siduriga hullu vaeva nägi - aga sünkronisaatoreid vahetades sai aru, et asi oli tühi vaev Wink
kui paksud need väikesed seibid olid? kunagi kroonus sai pandud ikka korralikud vedruseibid, nii umbed 2 mm võis nende paksus olla.
seibiud mingi 1.5 mm umbes
üks variant on proovida ikkagi veel paksemad seibid panna. võtad siduri põhjapleki maha ja topid nad üks haaval vahele, teine asi, mis pähe tuli, on, kas sul sidurikäpad on ühepikkused?. kui sidur ja korv on küljes siis mõõdetakse käpaotste kõrgused, need peavad olema võrdsed. kui ei ole, siis tekib ka olukord, kus normaalse vabakäiguga sidur ei lahuta kuna ei ulatu kõigi käppadeni siduripedaali vajutamisel. vanarauaks muidugi ära vii, pigem otsi abi entusiastide käest või autotöökodadest, teinekord viga millega jamad ja jamad, mõni töökojaõli heidab pilgu peale ja ütleb, kuhu koer on maetudSmile