automoto.ee foorumid

Täisversioon: Gaz53
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, mure selline, gaz53(92 a väljalase) (2002a kapitaal remondi saanud) ei ole jõudu autol, kui koormat peal pole siis maksimum 3anda käiguga saab sõita(üle 60 ei kipu välja vedama) aga kui koorem peal, kasvõi paartonni aint ei ole kohe mitte üks raas jõudu autol.Esimese käiguga saab sõita aint, kuna rohkem ei kannata, jõud kaob täielikult ja mootor tõrgub,(ja kõrvetab jagajast kontkte ära aegajalt) kahtlen et jagaja juhtmed valesti peale pandud, ehk keegi oskaks öelda juhtmete järjekorra, ise ei mäleta enam(kuigi kahtlen et, probleem selles aga proovida võib, auto käivitub igailmaga pea esimesel korral ja seda auto akupealt). Kõik asjalikud vastused teretulnud milles võib probleem seisneda!(või kui keegi veel sellise probleemiga, silmitsi on olnud)

Renee
süütejärjekord 15426378. keera küünlad maha ja vaata, ega nad märjad pole. mis värvi nad on. peavad olema pruunikad ja kuivad. võid proovida ka kondensaator ära vahetada kui kontaktid tihti ära on põlenud. vaata ka et kontaktivahe on 0,4 mm, peale igat puhastamist võib see muutuda. ja kas jagaja võllil pole loksu,... esialgu rohkem ei oska soovitada.
nii, olukord selline et, süüde oli vale, ja jagaja võllil imeväike loks on kah, kuigi seal loks peaks olema olematu vist?
Sõitsime ka ükskord ühe Gaz 53-ga koju ja jõudsime esimesel ristmikule kus oli vaja pöörata paremale ja kohe oli mäkketõus, autol kadus jõud just selle hetkel kui mäkketõus algas. Käima läks aga kui käik sisse panna ja kas või gaasipedaali põhjas hoida siis ikka kuhugi ei liikunud. Lõpuks kui isa omanukule helistas siis selgus et bensiin on vana ja siis kleebib ujukinõela kinni ja bensiini ei pääse peale.
Nojah, mul olukord umbes sama oli(kui annab võrreldaSmile) ) ainult et õnneks kõik mäed olid allamäge, ülesmäge ei tuld liikuda õnneks, aga jah jõud oli autol täielik null tolhetkel(mulda sai veetud nii ca 8-9 t oli peal, aga vanal veneajal veel kärukah taga ja kastis 7-8tonni, ja pold äda kedagi lippas edasi mis kole) omme teeb proovi kas liigub auto vai mitte, oleks vaja akata silotegema, aga kahtlen et ta liigub normaalselt, miski kala tal sees on. Aga ei leia seda kala üless aint(jagajal seal võllil kah see loks nii-nii minimaalne on, ei tohiks suurt mõjuda, aga üks juhe oli küll valesti pääle pandud(süüte juhe), eks paistab mis nägu to homme teebSmile

Renee