automoto.ee foorumid

Täisversioon: Moskvitch 407 Texase teedel.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Leidsin ühest `88 aasta T&T sellsie toreda teema. Kahjuks pidin kogu jutu maha pildistama ja fotod ka st. kvaliteet kehv, kuna skänneri kaustamise võimalus puudub. Aga lugeda saab ja autost pilte näeb. Tore lugu kuidas üks Ameerikasse sattund M 407 metalliveskist päästeti ja seal originaali taastati ühe rekkamehe poolt.

ARTIKKEL

PILDID
uuh, ise küll eriti mossega usas nende stw-de ja pickup-ide vahel sõita ei julgeks... kenworth-i juht vist ei tunneks ka, kui see pisike m407 järelhaake rataste alt läbi käiks?

damn, ei leia enam seda usa saiti, igaljuhul on praegu seal kuskil terve autokauplus, kus ainult vanu nõukogude (sõidu)pille müüaksegi.
Seda tüüpi Mossesid müüdi Aameerikamaal Moskvits Manhattani nime all ja mõnikord kohtab teda ka vanaauto ajakirjades küll taustaks kuskil parklas ja üliharva aga kui oskad vaadata siis näed seda kirbukest teisteseltsis.
Kas keegi oskab leida mingeid numbreid või suurusjärku, kui palju vene autotoodangust USAsse või Ameerika mandrile üldse on sattunud?
Olen kuulnud lugu et viidi Ameerikasse Mosse 403, aga sellel olid mingisugused nõuded täitmata, ja USA-s ta teedel üldse sõita ei tohtinudki. Tõsi või mitte seda mina küll öelda ei oska?
Martti Kirjutas:Olen kuulnud lugu et viidi Ameerikasse Mosse 403, aga sellel olid mingisugused nõuded täitmata, ja USA-s ta teedel üldse sõita ei tohtinudki. Tõsi või mitte seda mina küll öelda ei oska?
Tekstist võib lugeda ,et olid tulede ja esiklaasi probleem. Kui selle tulede probleemi oleks saand veel kõrvaldada, siis USA`s tekkis mingi aeg ka seadus, mis andis juhi peast/roolist ja esiklaasist ettenähtud vahemaa, seepärast hakati tootma ka neid eest suure kumera klaasiga kuplaid, margi järel oli neil s.
Ma kunagi lugesin seda juttu ühest vanast Mobilistist.
Kas võib mul õigus olla, kui arvan et ametlikult polegi sinna midagi müüdud tehnilistele nõuetele mittevastavuse tõttu, kuid artiklis kirjeldatule sarnaselt võivad seal olla vaid üksikud isendid?