automoto.ee foorumid

Täisversioon: Invakäru
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
sapika mootor võiks mahtuda sinna ju...
Jossu Kirjutas:sapika mootor võiks mahtuda sinna ju...

Tahaks aparaadi ära taastada. Muidugi kui ta just väga heas korras ei ole.Toungue
ühte tahtsid ehitada ju niisama...
Ei jätab asja katki vaatan muialt abi!Sad Rohkem pole vaja vastata!
Valgamaal Puka alevikus seisab ka üks uuemat sorti invakäru, kuulujuttude järgi olen kuulnud, et masinal on puudu mootor. Kere on kaugeltvaadades täiesti taastatav ning hind pidi olemas umbes 500 vist. Läheduses on veel 2 tükki müüa, üks on täiesti korralik ja teisel pidi kere läbi olema, hinda taheti 8000 2 masina eest.
Minu meelest invakaid tasub alati ligi võtta, kui hind on mõistlik. Neid on nii vähe järel!
kalevpoeg Kirjutas:Minu meelest invakaid tasub alati ligi võtta, kui hind on mõistlik. Neid on nii vähe järel!
Egas ma oleksin tolle 500.- ära kah toonud, aga kuna olen alaealine ja elan vanematega koos, siis öeldi, et seda romu sa koju ei vea...Sad
heh, mul paps ostis 4,5k-ga uuema invakäru mulle ükspäev, enam-vähem komplektne ja kere kõva. Öeldakse ju ,et peaasi see ,et laps pätiks ei muutu, las parem kodus nokitseb.
Muidugi tuleb enne kõva teavitsutöö kodus teha, vanasti mul paps ei viitsind mõeldagi ühegi vana auto peale. Enne selle Mathise Saksa minekut 90`dnatel http://eag.unicweb.ee/m10.html#mathis oleks selle odavalt kätte saanud, aga ei viitsind vana autoga jamada. Nüüd mina 7 aastat töötlend isa ja norm vana juba. Otsib omale vana MB-180-t või Gaz-21 ja tahab vanemat Niva`t osta.
Kas keegi teab palju on Eestis veel säilinud neid kandilise kui ka vanema ümara kerega, veel selliseid, mida annab taastada?Rolleyes

Paar illustreerivat fotot siis nendest mida silmas pean:Smile
S1L (1952-1959):
[attachment=25273]

S-ZA (1958-1962); SMZ (1962-1970)
S-ZA:
[attachment=25083]
SMZ:
[attachment=25274]

SZD (1970-1996):
[attachment=25084]
Minul on jäänused 3- ja 4-rattalisest ümmargusest kerest
http://beta.album.ee/album/16823347/16941399
Viimasel ajal huvi hakanud tekkima ümaratest 4-rattalistest invakärudest. Kas selliseid on mingis korralikus seisus ka veel eestimaa peal müüa?
Liigub, kui hästi otsida, aga hinnad on läinud suht taevasse ja sellelegi vaatamata vajavad nad päris usinat remonti! Liigub isegi veel ka kolmerattalisi, aga nende seisukord on igati allapoole arvestust ja rõõm nende soetamisel suht lühike, kui liigud läbi ja lähemalt aega neid uurida ning puurida!
Tõsiste taastamiskavatsustega kodanikke saan aidata kataloogi osas. Olemas nii ümmarguse kui kandilise varuosa kataloog. Saate tutvuda või koopiad teha.
See on küll tore uudis ja ma arvan, et päris paljudele nokitsejatele. Mina ise oleksin mõlemast raamatust huvitatud, sest olemas mul ju kõik invakäru variandid ja alati ehituse käigus midagi ei klapi, ning oleks vaja raamatutarkust juurde ammutada!
Oleksin ka huvitatud mõlemate kataloogide saamisest. Küll pole ma suurem taastaja, sest pole autot ennast, kuigi tahe ja huvi väga suur.Big Grin
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=19977

Selline pill on mul. Info seal kirjas. Ehk on kellegil karburaatorit sellele?
Minu massin siis. Hetkel on vaja teha armatuurlaud, katus ja uksepolstrid.
[Pilt: 05052007226az0.jpg]

Kas invaliidi auto on võimalik arvelevõtta traktorina, sama moodi mille alusel võetaks arvele atv-sid?
siim006 Kirjutas:Minu massin siis. Hetkel on vaja teha armatuurlaud, katus ja uksepolstrid.
[Pilt: 05052007226az0.jpg]

Kas invaliidi auto on võimalik arvelevõtta traktorina, sama moodi mille alusel võetaks arvele atv-sid?
Kena masin! Lapsepõlves isegi sellisega mõni tiir tehtud. Paraku jäime sellega alati teele Smile See oli ise pedaalidele tehtud masin. Arvele saab vist isegi autona võtta.
Autolehes oli ka kunagi taoline. Arvele sai võtta (Ameerika number oli küljes) ent ülevaatusest läbi ei läinud (kuna pidavat esipidurid puuduma).
sanderk6ivuste Kirjutas:Autolehes oli ka kunagi taoline. Arvele sai võtta (Ameerika number oli küljes) ent ülevaatusest läbi ei läinud (kuna pidavat esipidurid puuduma).

Hea tahtmise korral annab vast need esipidurid aretada kah Wink
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12