automoto.ee foorumid

Täisversioon: minsk jamab :(
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

ressu

Kõik suht ok,,vahetasin silindri ja karburaatori tihendid kuna need olid suht läbi,,aga ikka,,,gaasi täitsa põhjapannes sureb välja,,,Lasen gaasi maha läheb jälle vaikselt edasi...
Gaas põhjas jälle sureb välja Sad miks see nii on,,,õhku ta ei saa,,,kuna tihendid tundusid ka teised ok olema
Kas peal on mingi suvaline karpa? Äkki on vale düüs sel peal.
Kui gaasi põhja keerad, siis reguleerib segu ainult düüs ja kui see vale on, siis võib lihtsalt liiga palju peale saada.
Kui liiga palju peale saab, siis ei võta lihtsalt pöördeid nii üles kui peaks, aga kui liiga vähe bensiini või liiga palju õhku saab kätte, sureb mootor välja kui järsku gaasi anda.

ressu

Arvasin ise ka et karparis asi,,sest et palju saab kätte ja segu kruvi kinni
Ehk saab siiski liiga vähe kätte? Proovi segukruvi rohkem lahti keerata.

iz3

tavaliselt sellistel puhkudel, kuigaasi andes välja sureb on probleem ikkagi karpaga.....võta küünal maha ja vaata...kui on märjavõitu, sis saab liiga palju peale (seda on mul ikka väga harva juhtunud), aga kui on kuiv ,sis on arvatavasti karburaatori düüs umbes...Smile
Aga kui vaikset gaasi juurde annad, kas siis ka tahab välja surra? Mul Minskil ka kui kohe keerad palju siis tahab nagu välja surra annad ennem pool ja siis täisgaas.

ressu

sõidan nt 2 käigiga poole gaasiga,,kui täitsa põhjapanen sureb välja,lasen gaasi natuke alla siis sõidab edasi ja kui hästi aeglaselt gaas põhja panna siis ei sure välja,(kohe väga aeglaselt)

iz3

vaata küünalt kõige lihtsam

Nitro

ressu Kirjutas:sõidan nt 2 käigiga poole gaasiga,,kui täitsa põhjapanen sureb välja,lasen gaasi natuke alla siis sõidab edasi ja kui hästi aeglaselt gaas põhja panna siis ei sure välja,(kohe väga aeglaselt)

Siis jääb jah segu liiga lahjaks või saab kuskilt lisaõhku. On endalgi sarnast probleemi olnud, küll mitte ratta vaid autoga (järsult gaasi andes niipalju korraks vedas, kui kiirenduspump peale lõi, edasi domineeris vaikus).

motikavend

Tere...
sulvõib olla kaks viga kas sul annab liiga palju bensini peale või õhku jääb väheks et tõmbab hinge kinni..mul oli sama jama panin teise õhupuhasti ja läks pöördesse nii mis jube ja kui gaasi põhja panin siis hakkas ainult pinisema (suurtel pööretel)
Vähe saab kätte gaas põhjas,tõsta segusiibri nõela kõrgemale ja kontrolli ujukitaset.Suurtel pööretel tühikäigu segukruvi ei mõjuta eriti enam mootori tööd.
Kas õhufilter on ikka küljes?,ilma selleta tekkivad ka kättesaamise probleemid.