automoto.ee foorumid

Täisversioon: Unic-Moto 2005 Tapal.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Fotograaf Tiuksu nägi öö läbi vaeva ja ilmutas pilte, tulemust võite näha siin:
http://www.pilt.ee/view/489772/
Masendav seltskond, mitte ühtegi naeratavat nägu.
Paljud neist olid ka vanasõidukite suursõidul nagu näha.
ei saanudki päris täpselt aru kus te maabusite? tapalt väljas ikka vist...
Piibur Kirjutas:Masendav seltskond, mitte ühtegi naeratavat nägu.
Jah, aga üks mees on siiski minetanud kogu seltskonda valitsenud meeleolu (pilt nr.60). Ei tea mis tal hakkas?
heh ta oli ju korvipoiss ja ei pidanud muretsema, et peab ka koju tüürima oma massina Wink
Tegelikult olid kõik osalejad selliste nägudega,lihtsalt pildistamise ajaks hoiti end natuke tagasi.Oli tore üritus ,kahju et nii ruttu otsa sai.
Jah üritus oli viis pluss ega sinna nägusid tegema mindud, eriti tore oli kolonnis Porkunisse vast üle kolmekümne unikaalse mootorratta korraga.
Minu arust IZ 350 on küll 61-l pildil omadega rahul.
siin mõned klõpsatused ka minu poolt: http://www.pilt.ee/view/492531/
Tegelikult olid siiski imeilusad Saksa marsid ju ja ega neid just liialt valjult mängitud, minule igatahes meeldis,olgugi, et need lood ka mul endal olemas.
Probleem ongi, et sellise muusika austajate ja mitteaustajate hulk on selgelt austajate kahjuks. Ehk viisakad inimesed arvestavad ka sellega, et teised tahavad näiteks vahel linnulaulu kuulata ja ka lihtsalt vaikuses olla.

Asp
Ei olnud seal häda midagi, üritus oli tore ja korraldajate ja osavõtjate ees sügav kummardus. Ja saksa marsid vaheldusid sõjaaegse jänki muusikaga ja mängiti neid eelkõige seepärast, et rahvas palus. Need kes tahtsid meenutada, kuidas esmakursuslasena boheemlaste lüürilistel luuleõhtutel osaleti ja tüdrukutele üritati muljet avaldada, said oma toosi Jaak Tuksami näol ka kätte, kelle ümber küll paraku ring aina ahtamaks jäi ja haigutavate ja tegevust otsivate inimeste hulk muudkui suurenes /ei ole siin vaja rääkida suurest kunstist/ ja selle mittemõistmisest, Jaak on tubli poiss,lihtsalt koht, aeg ja auditoorium natuke valed/. Puudu oli lihtsalt Setu pillimees ja hr. Neemsalu, kes mõlemad suurepäraselt olustikku tabavad ja teavad repertuaari, mis vähe paslikum sellisele suurelehulgalisele tsiklimeeste jõugule ja mis rahval särtsu sees hoiab. Ja mis linnulaulu ja vaikust puudutab, siis seda minnakse lihtsalt loodusesse nautima, äärmisel juhul ka tsikliga üksi või kaksi aga mitte ei tulda seda otsima tsiklikokkutulekule.
Ma ei kahtle, et inimestel on aeg-ajalt vaja rihm maha võtta ja tunda ennast muust igapäevatööst vabana.

Aga seda tuleks siiski teha mõistuse, mitte muust piiridest lähtudes. Muidu lähevad rangluud katki, kuulatakse kärisevaid saksa marsse jne. Wink

Asp
ei osalenud
Ärge nüüd sääsest tumevanti tehke,üritus oli ju tore ja kõik muu on teise või kolmanda järguline.
Poliitiliselt korrektset linnulaulu kuulab mõtlev inimene üksinda, hädapärast kaksi, mitte sajapealise möirapullide seltskonna sekka ronides. Ja udmurtia nortoniga ringi sõites võiks vahepeal ka vana Jossi kõnesid deklameerida, tõeliselt häid Vene (sõja)filmikunsti meloodiaid lasta jne.
Kuid järgmine kord siis laseb mõnel VANATEHNIKAüritusel söögi alla ja söögi peale meiemeest, neksust, kuuldiid jms. paska. Et ikka oleks kohe eriti hea olla.
Ehk kokkuvõttes: kui ei meeldi Saksa marss, siis on alati võimalus oma plärakastist Jossif Kobsoni lasta. Veel parem, ise lõõts kätte võtta ja tshastuskat tantsida. Kui aga kõrvatroppe-silmaklappe, Kobsoni, plärakasti ja lõõtsa käepärast pole, tuleb tunnistada fakti, et ettevalmistus aasta pühaimaks ürituseks on olnud fekaal. Järgmine aasta siis uuesti Big Grin
P@ hoopis Läänemerel laineloksu, purjeplaksu, kajakanaeru ja päikesetõusu nautis. Vaikuses.
Kas keegi arvab, et nii suure seltskonnaga on võimalik kõigi tahtmist saada???Tulge maa peale.Ja kas see küsimus on üldse targutamist väärt.Järgmine kord mängin oma pilliga pikemaid lugusid, tahaks näha millist nägu siis teete.
Väga hea ,võin appi puhuma tulla.
iz350 Kirjutas:OT.Ja mis puutub Udmurtia Nortonitesse(ehk IZ-idesse),siis nendega on minu poolt ametlikult lõpp-olen nüüdsest NSU-mees.Aga siiski saksa marsilauludega helindit ma endale niipea muretseda ei plaani.Rahu a.k.a peace!!

Oled oma IŽ-i kogu maha müünud?
IZ 350.Prooviharjutuse võiks teha Jõgeva TREV-il.Olen väljakutse vastu võtnud.