automoto.ee foorumid

Täisversioon: mure jawa 638/634 külgkorvi kinnitusega
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Niisiis mure. Oman jawa 638 ja velorex 562 oman kõiki kinnitusi peale ühe. Just sellega mul mured katsed on alati pange pannud, st ei saa täpset pikkust teada.

Selle pildi peal kohe näha ta, tõmbasin talle ka joone ümber (see suurem) Kahjuks ei saa selle pikkust muuta ka seegasuur mure. Selle pildi peal detail nr 1

pilt 1

Pilt 2 panin siia.
Siin aga Kõige vasakpoolne suur kinnitus.
[Pilt: kkorvi_%2520kinnitused.gif]
pilt 2
Ega keegi ei tea kellel oleks jawa 638 või jawa 634 koos külgkorviga see kinnitus on neil sama. Oleks igati tänulik info eest kuidas seda teha. Ei taha enam katsetama hakata - kaks katsetust juba aiataha läinud. LAenaks seda või vähemalt sooviks teada selle pikkuseid.

RK@ palub abi.
RK @ tahab korvipoisiks hakata.
Jama on ka veel selles, et kasutan jawa 634 külgkorvi. St viimane kinnitus on teine. Siit ka küsimus, kas ma saan külgkorvi paraleelseks tsikliga??


Tagumise kinnituse olen muidu ära teinud uue (amordi poldi külge kinnituv kinnitus). Korviga jawast teen ligemal ajal pildid.


Unustasin uurida: ega kellegil külgkorvipiduri trossi pole?
KorvipoissSmile
Trossi teemal võime äkki rääkida
tsiklivend Kirjutas:KorvipoissSmile
Trossi teemal võime äkki rääkida

Just just õige suhtumine, Alati läheb kainet \"lenksujuhti vaja\" Saabki vahepeal rohkem sissekallata (C2H5OH) ja saab kindel olla, et kodu veetakse.