automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kroomimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Umbes 1,5 kuu pärast hakkan Eestis pakkuma ainulaadset kroomimis teenust.Nimelt saan kroomida põhimõtteliselt ükskõik ,mis tahket materjali.Ka üks pilt siis ,milline jääb.http://www.album.ee/?o=289935372 Hinnast hetkel nii palju ,et kindlasti tuleb odavam ,kui galvaaniline kroomimine.

Kui kellegil küsimusi ,siis vastan hea meelega.
Tegemist siis kroom värviga?
räägi hindadest.
Kui vastupidav su \"kroom\" on?
Olgu öeldud, et selle vähemalt kroomvärviga värvimiseks vajalikud vahendid ning värv ise on kõik meie värviesindustest saadaval/tellitavad ja värvimine ise ei erine põhimõtteliselt tavalisest värvimisest. Seega pakutakse tavalist automaalri teenust?

Või on ikka tegu mitte värvi, vaid mingi muu tehnoloogiaga?

Spetsvärv maksab u. 2000kr/l.

Asjast huvitatutele ka mõned demonstatsioonvideod: http://www.alsacorp.com/products/mirrach..._video.htm

Ma mõni aeg tagasi uurisin seda värvimiseasja ja jõudsin järeldusele, et näeb välja peaaegu õige, aga arvestades kogu jamamist ei ole tast päris kroomile ikka vastast. Kui on soov kogu auto ära kroomida, siis tasub värv muidugi ära, aga mingi mõistliku suurusega stange vms puhul on tööd ja lakkumist pea ühepalju (sest ega matist pinnast läikivat ei saa kuidagi muud moodi, kui poleerides - palju nühkimist), ainult kroomitud asi jääb väga palju vastupidavam.

Edit: täpsustus, oma esimese lausega mõtlesin seda, et Mirrachrome\'i ennast on võimalik tellida ja kõike muud vajaminevat Eesti värvipoodidest osta, mitte seda, et Mirrachrome\'i oleks võimalik värvipoest osta.
Siin peaks nüüd olema suunav viit tiku-taku foorumisse vaba teema alla kus on ka juba sellest kroomimis liigist räägitud
http://www.chromem3.com See M3 on tehtud on tehtud tehnoloogiaga ,mida mina Eestis pakkuma hakkan.
Selle alsacorp iga oldi asja le suht lähedal ,kuid mitte õigel teel.Mina võtan kaupa sealt ,kust alsacorp võtab toorainet.
See värv ,mis vastab sellele mirrachromile on mul kodus reaalselt olemas ning sellega jääb tulemus kuskile sinna poleeritud alumiiniumi ja kroomi vahepeale.Sobib rohkem muudele asjadele nagu näiteks reklaamifirmadele valgusreklaamide tegemiseks.

Siin foorumis pakutav asi EI OLE VÄRV.Tegemist keemilise protsessiga ,mille tulemusel kaetakse pind õhukese metalli kihiga ja lisa kaitseks läheb peale veel lakk.Ka ei väidagi ,et minu pakutav asi on parem kui galvaaniline kroom ,pigem alternatiiv ,kui ei ole võimalik kasutada galvaanilist kroomi.Näiteks on vaja teha plastdetaile või on näiteks stange saanud tugevalt kannatada.Sel juhul piisab koha pahteldamisest ,kruntimisest ja mina saan seda juba kroomida.Ja kindlasti on ta ka odavam kui galvaaniline kroom.

Ja Eestis ei ole võimalik kuskilt seda asja tellida ega ka seda mirrachromi.On olemas Sikkensil värv nimega argentum ,millega jääb pind poleeeritud alu sarnane ja on ka Standoksil veebaasil kroomvärv ,mis ei saa ligilähedale isegi sellele Mirrachromile.

Ja tõepoolest olen ma sellest juttu teinud pea igas autodega seotud foorumis ,aga kuidas muidu ma ikka teavitan ,et selline asi saabumas.

Skalaar

huvitav küll ........... aga ok ........ kui ta sul on olemas tead sa juba kulu ja kui sa tead kulu siis palju läheb ühe motika paagi katmine sellise asjaga maksma !
Kumma asjaga sa mõtled?Kas selle aparaturiga ,mis saabub või värviga ,mis olemas on.Hind oleneb ka muidugi kui suur sul see paak on?Neid ju ikka väga erinevates mõõtmetes.Näiteks võin tuua krossi kiivri ,mille värvimine läks 1500.Hind ju alati ka räägitav mingil määral.
Ja selline asi kah veel ,et erilist hinna vahet pole ,kas teha selle aparatuuriga või siis selle värviga ,mis jänkidel mirrachrome nime kannab.Tulemuse vahe on küll suht suur (värv kehvema tulemusega) ,aga üks sobib üheks asjaks paremini ja teine teiseks ,sellest ka see, et hind peaaegu üks.
Kuidas asi on arenenud?Kas juba kroomid?Oleks soov vanemat tüüpi Jawa paagil küljed kroomida.See on selline paak,millel küljed ära ei käi, kroomitud on originaalis otse paagile.Samas kroom on ainult külgedel, üleval ja all on värv.Kas võtad teha ja kui palju on hind?
Järgmine nädalalõpp saan aparatuuri kätte.Minust mitte olenevatel põhjustel on see asi vähe venind pikemaks kui lootsin.Aga jah ,eile sain kinnituse ,et järgmisest reedest asi minu käes olemas
Lõpuks pika venimise peale on aparatuur käes ja ma nüüd harjutan sutsu.Veel päris selliseks ei saa ,kui peaks olema ,aga eks ma arenen Video siis http://www.street.pri.ee/kroom.avi

Kui Media Player ei taha avada ,siis Divx ga peaks kindlalt saama.
Kas vaatama/rääkima oleks võimalik tulla. Viljandis olen nädalavahetustel. Ja kuskandis sa tegutsed?
Helista numbril 56 95 10 94 ja nimi on Priit.Võib juhtuda ,et laup oolen aint õhtul Viljandis aga pühapäev kindlasti terve päev.
nuh, proovisin helistada, keegi ei võtnud vastu.
saatsin ka mingi maili, keegi pole vastanud.
kas värk ei toimi enam?

vaja taastada 4 tule reflektorid. äkki saab keegi teine abi pakkuda?
Toimib küll!Talvel lasin teha 2 reflektorit.Olid teised kauni kehvas seisus, tulemus mind rahuldab.
Priidu nr 56951094.

Alsa

Lugedes seda juttu lisaks omapoolselt, et Alsacorp Mirrachrome on küllaltki korralik asi, kuigi ja ta éi ole päris kroom. Alsacorp kroomi on Leedus juba edukalt kasutatud. On värvitud nii stangesid kui ka mootorattaid. Käsil on ka üks 3 klassi bmw. Kugel see asi on ei oska hetkel öelda. Alsacorp värve on nüüdsest võimalik ka eestist tellida ja osta. Näidised kogu oma värvivalikuga on Tallinnas kohapeal olemas. Püüame ka Motoeksootikal olla näidistega, psikse värvivalikuga ja valmistöödega väljas. Juhul kui kellegil on huvi eriti edevate tuunigvärvide vastu siis siin kontakt 56 792481 Märt Lauks.[/php]

jallo

palju esitulede reflektorite kroomimine maksab?
Kus see asub ja kui palju maksab 1 dm2? Kas võetakse galvaaniliselt vana kroomi maha ka ?
asi ikka edeneb veel?
palju hind on?
Mis küsimused?
195 eeki on detsimeeter