automoto.ee foorumid

Täisversioon: Iz planeta 3 ei k2ivitu hästi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

smaster

Mu iz ei lähe õieti k2ima algul pean 10 korda väntama kui ta lõpux läeb ja siis töötab u. 3 sek ja sureb välja mulju gaasi tee mis tahad aga ei juhtu midagi proovisin lükata aga siis ei läin kohe yldse. S2de olemas ja aegajalt lõõb ka küünla märjax.
Karburaatori viga arvatavasti. Võta lhati, puhasta ära jne.

Samas teist küünalt võid ka muidugi proovida...see et säde on esmapilgul olemas ei pruugi veel näidata et küünal korras on.

smaster

Olen proovinud igasugu küünlaid ja ikka sama jama aga nüüd puhastasin karbussi ära ning nüüd töötab kauem u.10 sek aga suurte vahedega...on tunne et ta ei saa midagi kätte sest jätab selle 10 sekundi ajal u. poole ajast vahele aga läheb käima paremini kui enne karbussi puhastamist... lükates ei tee ikka paukugi....vänta lüües paugub aga hirmsasti(kogub vist summsi bensu ja teeb paugu)...muide kui süüde sees lüüa suss klappi läeb ka tööle
siis kindel karburaatori viga... Wink

smaster

kurat sul oli õigus...korda sain... midagi oli siiski selle karbussiga. eile võtsin maha ja panin peale aga ikka oli see jama. täna võtsin maha ja puhastasin veel korralikumalt ära kui eile panin peale ja töötas. no ta oli seisnud ka p2ris kaua. nyyd töötab ja kui ikka gaasi keerad võtab taguotsa vibama kyll.nyyd on vändapill....aitäh !