automoto.ee foorumid

Täisversioon: Juhtmestik
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

VäntZ

tegin siis masinale \"väikse remondi\" ,et kõik oli osadeks(nii mootor kui raam) sain mootori ilusasti kokku ja kompresioon on ylivõimas. Nyyd siis juhtmestik.Pidin selle ka puha maha võtma kuna kõik kohad olid juhtmestikus kokku teibitud paberi järgi vaadates täitsa valesti pantud. Küsimus on esi lambiga. Paberil on näidatud et esi tulest tuleb välja kolm juhet aga tegelikult tuleb välja hoopis 2 kust ma saan aru, millised need juhtmed õiged on ja kuhu nad l2hevad. >>>>>>palun aidake öelda khu lähevad esi tulest tulevad 2 juhet<<<<<<<<
originaaljuhtmestikul on esitule kohal olemas 4 otsa - kaug ja lähitule + ning 2 otsa signaalile. otsi need teibi alt üles.
kolmas juhe mis on skeemil näidatud on esitule massijuhe, see läheb tules sees korpuse külge ning saab massi esihargi kaudu.

VäntZ

nu aga mul on võrri esi tuli......
VäntZ Kirjutas:nu aga mul on võrri esi tuli......

Siis kui kaks juhet aint, loogiliselt peaks üks ühendama mootori magneetot ja seda mähist ,mis esitules, ning teine juhe peaks tulema sellelt samalt klemmilt, millele läheb mähise teine juhe ja minema tagatulle.