automoto.ee foorumid

Täisversioon: jawa 634 vs. 638
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Otsin siis igapäevasõiduks tsiklit ja pakuti Jawa 634 1981 a. mudelit. Natuke teistes foorumites kulgedes erinevusi uurides öeldi et el. poolest on 638 parem, muidu ka kiirem aga et kipub lagunema, samas kiideti et 634 on töökindlam. Käigukastis olid ka mingid erinevused, siis veel väntemhhanismis. Ühesõnaga sooviks teada erinevusi ja teiste kogemusi mõlema Jawa puhul enne otsuse langetamist. Tänan vastuste eest ette.
638 el. on tõesti parem kuna 12v.Lagunemise jutt sellest,etlihtsalt paar kw võimsam kui 634 aga käigukast sama. Kui rahulikult sõita käivad mõlemad.Edu!
Mina soovitaksin antud valikust 638-t.Soovitan rohkem uurida ja mitte esimest tsiklit kohe ära osta, uuri turgu ja vali ikka parim.634 kipuvad ikka juba maru vanad olema ja vanus lihtsalt teeb oma töö.
Tänan vastuste eest, sain ka kõnealuse 634 pildid ja ta näeb ikka väga jube välja, kukutud korduvalt, tagaosa on tõstetud ja jäi mulje et ka jäigaks tehtud, dokumendid puuduvad. Ühesõnaga otsingud jätkuvad aga tänan abi eest.
Korralik jawa 634 on Unicmanil. Oli teine vist isegi veel müüa. Soovitan soojalt. Tavaliselt korralikud, vähesõitnud jawa 634 hind on 5 tuh juures. Samas jawa 638 hinnad tõusevad 10 tuhande kanti.


Ps jawa 634 elekter on lollikindlam ka - unimüts jamab just jawa 638 elektriga-- ja sõidab peaga vastu seina.
RK
unimüts Kirjutas:Korralik jawa 634 on Unicmanil. Oli teine vist isegi veel müüa. Soovitan soojalt. Tavaliselt korralikud, vähesõitnud jawa 634 hind on 5 tuh juures. Samas jawa 638 hinnad tõusevad 10 tuhande kanti.

RK


kahjuks juba müüdud! Smile