automoto.ee foorumid

Täisversioon: commodore c sarnanemine mõne muu opeliga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tegelikult mure lihtne: millise rohkem levinud opeliga on commodorel samad pidurikettad ja sadulad ? sammuti pakub huvi vedrude hankimise võimalus ning automaatkast. ma ise kahtlustan senaator a\'d aga pole kindel. täpsem mudel : commodore c, 1979 aasta, 2,5 r6 mootor.
tänan tähelepanu eest
Lauri
Pidurikettad on samad Monza A, Senator A, Vauxhall Royale ja Austin Maestroga. Tagavedrud samad Record D,recordE commodore B.
Tänan informatiivse vastuse eeest
qmel Kirjutas:Pidurikettad on samad Monza A, Senator A, Vauxhall Royale ja Austin Maestroga. Tagavedrud samad Record D,recordE commodore B.

Äkki oskad öelda ka pidurisadulate ja esivedrude vahetatavuse kohta kohta?

Esivedrud võivad olla samad record E 2,0 2,1 2,2D. Vedru mõõdud 14,25mm läbimõõt 163mm ja pikkus 372mm. Pidurisadulate kohta ei oska kahjuks midagi öelda.
Mul üks 1981.a. isend jupideks anda
kas commodore b radiaator ka millegiga sarnaneb
või oskab keegi öelda kust oleks võimalik saada
rollepolle Kirjutas:kas commodore b radiaator ka millegiga sarnaneb
hilisematel opelitel on vähemalt radikatega s*tasti. See on küll mõistetav, et radikad kere järgi tehakse ning et eri mudelite vahel vahetatavad pole, aga kadttE peal on praktiliselt igal mootoril eri radikas. Niiet kontrolli kindlasti lisaks laiusele-kõrgusele-kinnitustele ka lõdvikuaukude asukohta (kadettE peal kasutati alguses kadettD 1.2 motot ning sellel olid peale-ja mahajooks ühel ja samal küljel) ja jämedust (kadetil näituseks 1.3 ja 1.6 lõdvikud plokikaane poolt eri jämedusega - lisaks sellele, et nad erineva radika laiuse tõttu erineva profiiliga on). El ventika puhul tasub uurida, kas ta ikka istub külge.

point: radikate sobivus on kahtlane Sad

teet,
kirunud opeli-insenere selle asja pärast küll ja küll Smile
commodore b radikas sobib ainult commodore b-le, erinevus on veel automaat ja manuaalkastiga isendi radika vahel.
siis on lood kehvasti Sad
tänud ikkagist
ma ei tea kas sind huvitab täisennistamine. kui ei, siis soovitan tavalist korralikku kopika lada radikat (saab väga iisilt panna nii et originaalvastuseid ei hävita, karprauast adapterid,\"mata klassi tooli raami karprauast\". erinevalt originaalist läks lada radikaga c-commodoor talvel lisaboonusena ka soojaks ...