automoto.ee foorumid

Täisversioon: Ettepanek moderaatorile.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Olen ise vist kuu aega selle foorumi kasutaja olnud ja uurin päris tihti \"Emmiliste\" loe (Dnepr, Ural, K-750 jne.) teemat kuna endal ka üks projekt pooleli. Kahjuks on postitused väga laiali hajutatud ja tihti väga raske midagi leida. Ka otsing paneb vahest errorit!
Ettepanek järgmine: teha
Mootorrattad » Tehniline: mootorrattad alates 125 cm3 - lisateema \"Emmilised (Dnepr, Ural, K-750 jne)\". Esialgu liigutada kõik teemaga haakuvad postitused sinna. Hiljem poleks paha ka see teema omakorda laiali sortida näit. järgmiselt :
- Mootor
- Veermiku osa (hargid, rattad, kardaanid, diferentsiaalid)
- Elekter
- Muu

Kui on abi tarvis olen nõus aitama, olen kunagi ka mõnda foorumit modereerinud.
Siis võiks seal samas olla ka \"Iž-id\", \"Jawad\" ning \"Muud NSV Liidus valmistatud mootorrattad\" ja \"Lääne mootorrattad\"?
Kuidas kõlaks?

Andris@mõtleb igasugu lollusi välja
Aga mõttel ei olegi nagu vigagi, sest masinate jagamine kahe- ja neljataktilisteks on mõnes mõttes selgem kasutajatele.
andris Kirjutas:Siis võiks seal samas olla ka \"Iž-id\", \"Jawad\" ning \"Muud NSV Liidus valmistatud mootorrattad\" ja \"Lääne mootorrattad\"?
Kuidas kõlaks?

Andris@mõtleb igasugu lollusi välja
Jah eks ta tegelikult õige oleks, siis leiaks ka \"Iz-i mees\", \"Jawa mees\" jne. endale vajaliku info lihtsamini kätte ja postitusi valedesse teemadesse oleks ka vähem.

zten00 Kirjutas:Mootorrataste tehnilise all võiks olla küll eraldi kategooriad, aga vavealt seda tehakse.
Miks vaevalt, see ei ole ju ei tea mis raske asi alateemad teha ja siis vastavad postitused sinna ümber liigutada.
Ja foorum saaks ka korrektsemaks ja paremini jälgitavmaks. Kui vaadata teiste eluvaldkondade foorumeid, siis paljud ongi võimalikult täpseteks alateemadeks jaotatud.

Loodame moderaatorite mõistvale suhtumisele!
Alafoorumi valmismeisterdamine ei ole ilmselt eriti suur vaev, aga 38 lehekülge teemasid ära sorteerida on küll suhteliselt jama.
No see on ühe õhtu töö, maximum kaks õhtut pusimist. Kui moderaatori jaoks on see suur vaev, mida siis see vaene tavakasutaja peab veel tegema kes tahaks vajaliku infi konkreetse rattakohta saada.
Olen kunagi PHPbb tüüpi foorumi ise üles pannud ja seda ka modereerinud, arvan et see foorum on ka suhteliselt lihtsalt modereeritav.
Nb! Nagu eelpool mainisin, olen nõus aitama kui seda vaja on.