automoto.ee foorumid

Täisversioon: kiilrihm traktorile
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lugu siis selline: freesisin pühapäeval põldu ning jäin generaatorit käitavast kiilrihmast ilma. Ei oska öelda, kas
generaatori rihmaratta ümber keerdunud nöör oli osa kiilrihma
väliskihist või korjas traktor selle põllult, igatahes keriti see mitu ringi ümber generaatori rihmaratta, nii, et kiilrihm tuli soonest välja ja katkes. Muidu poleks probleemi, kuid TZ-4K-14 jahutus on lahendatud nii, nagu sapakal.

Rihma margiks (traktori passi järgi) on SPŽ-9,5*1100-La. Kas keegi teab Tallinnas mõnda firmat, mis rihmade müügiga tegeleb?
Asjaga on kiire - järgmisel nädalavahetusel tuleks freesimistöö lõpetada.

ettetänades,

künnimees
Või küsi Tallinnast, Hiiu kaubahoovis selline firma, kui Talutehnika.
Tsitaat:Või küsi Tallinnast, Hiiu kaubahoovis selline firma, kui Talutehnika.

Kas Hiiu kaubahoovi juurde mingi buss ka läheb?
Tallinnas (täpsemini - Maardus) on Vana-Narva maantee äärses endises Norma majas (nn Pilvelõhkujas) 1. korrusel miski pood, kus müüakse igasuguseid laagreid, simmerlinge, kiilrihmu jms. Mina olen saanud sealt alati sobivaid rihmu kõikidele saagidele, puurpinkidele jms vana ettenäitamisel - üsna suur oli neil igatahes valik.
valdo Kirjutas:Tallinnas (täpsemini - Maardus) on Vana-Narva maantee äärses endises Norma majas (nn Pilvelõhkujas) 1. korrusel miski pood, kus müüakse igasuguseid laagreid, simmerlinge, kiilrihmu jms. Mina olen saanud sealt alati sobivaid rihmu kõikidele saagidele, puurpinkidele jms vana ettenäitamisel - üsna suur oli neil igatahes valik.
See ongi seesama minu poolt pakutud Optitrans nimeline firma.
Tsitaat:Tallinnas (täpsemini - Maardus) on Vana-Narva maantee äärses endises Norma majas (nn Pilvelõhkujas) 1. korrusel miski pood, kus müüakse igasuguseid laagreid, simmerlinge, kiilrihmu jms. Mina olen saanud sealt alati sobivaid rihmu kõikidele saagidele, puurpinkidele jms vana ettenäitamisel - üsna suur oli neil igatahes valik.

Kas see pood asub Narva maanteel Pirita jõest ida pool? Kahjuks ei tunne linna veel piisavalt hästi, seostan aadresse ja kohti esialgu vaid kaardi abil.
künnimees Kirjutas:Kas see pood asub Narva maanteel Pirita jõest ida pool? Kahjuks ei tunne linna veel piisavalt hästi, seostan aadresse ja kohti esialgu vaid kaardi abil.

Jah, mitu kilomeetrit ida pool. Hoiatan - vahepeal on väga halb (ebatasane) tee. Üksainus maja on sealt kuni Maarduni (kaasaegsele Peterburi teele väljajõudmiseni) enam kui seitsmekorruseline, asub tee lõunapoolsel küljel. Pood on (või vähemalt oli) kohe esimesel korrusel.
Suur tänu kõigile, kes aitasid kiilrihma poodi leida. Sinna Maardu kanti ei tahtnud jalgsi minema hakata, autot ega lube endal pole ja ühtki TAK bussi sinna ka ei lähe. Sõitsin nr 5-ga Pirita teele Varsoni, kust sain sobiva rihma. Maksis teine 80 kr, normaalne hind minu arvates.